Mama si copilul

Vermicin, 60 capsule, Fares

Brand: FARES
23,49 Lei

Pret / CPS: 0,39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vermicin, 60 capsule, Fares

7488795

Sustine purificarea tractului intestinal.

Ingrediente per capsula: 

Frunze de maslin (Olivae folium) 114 mg,  cimbru (Thymi herba) 76 mg,  radacina de iarba mare ( Inulae radix) 76 mg,  cuisoare (Caryophylli flos) 38 mg, extract de maturicea raiului (Artemisia atuua) 38 mg, extract de rizomi de Hydrasitis canadensis 38 mg. Actiuni terapeutice: antiparazitar, antibacterian si antispastic, favorizeaza refacerea florei intestinale. Indicatii: parazitoze digestive datorate infestarii cu limbrici, oxiuri si giardia lamblia.

Mod de utilizare:

Copii cu varsta cuprinsa intre 6-14 ani: 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa, copii cu varsta peste 14 ani si adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi, dupa masa. Durata unei cure: 10 zile, urmata de o pauza de 2 saptamani. Cura se repeta de 3 ori consecutiv, sau conform recomandarii medicului sau a farmacistului. Atentionare: Nu se recomanda copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Forma de prezentare:

60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.09.2022