Suplimente alimentare

Vaxicum sport unguent, 50ml, Worwag Pharma

Brand: WORWAG
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
20,99 Lei

Pret / FL: 20,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vaxicum sport unguent, 50ml, Worwag Pharma

7503086

Vaxicum Sport Unguenteste un unguent antiinflamator, analgezic si anestezic topic cu extract natural de camfor, rosmarin, cuisoare si lavanda.

Beneficii:

Creste circulatia sanguina si metabolismul pielii, si are efect antiinflamator si ajuta la diminuarea simptomelor din arterite, tromboze, scleroza cerebrala, edemele cardiace cu umflarea gleznelor, precum si senzatia de oboseala sau cea de racire a mainilor si picioarelor. Bolile osoase, respectiv reumatismul cardioarticular si degenerativ, poliartrozele, durerile articulare si musculare gasesc alinare prin tratamente cu produse din rosmarin.

Ingrediente: Extract de Cinnamomum Camphora (camfor) 2% - are efect antiinflamator, analgezic, antipruriginos; extract de Rosmarinus Officinalis (rosmarin) 2% - contine flavonoide, fenoli (carnosol), uleiuri volatile si terpenoide, apa, stearat de gliceril, trigliceride caprilice/caprice, alcool cetilic, propilenglicol, dimeticona, metil-paraben, propil-paraben, linalol, limonen

Forma de prezentare: 50 ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022