Vaxicum sport unguent, 50 ml, Worwag

Suplimente alimentare

Brand: WORWAG

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

22,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7503086

Descriere:

Vaxicum Sport Unguenteste un unguent antiinflamator, analgezic si anestezic topic cu extract natural de camfor, rosmarin, cuisoare si lavanda.

Ingrediente:

Extract de Cinnamomum Camphora (camfor) 2% - are efect antiinflamator, analgezic, antipruriginos; extract de Rosmarinus Officinalis (rosmarin) 2% - contine flavonoide, fenoli (carnosol), uleiuri volatile si terpenoide, apa, stearat de gliceril, trigliceride caprilice/caprice, alcool cetilic, propilenglicol, dimeticona, metil-paraben, propil-paraben, linalol, limonen.


Beneficii:
Creste circulatia sanguina si metabolismul pielii, si are efect antiinflamator si ajuta la diminuarea simptomelor din arterite, tromboze, scleroza cerebrala, edemele cardiace cu umflarea gleznelor, precum si senzatia de oboseala sau cea de racire a mainilor si picioarelor. Bolile osoase, respectiv reumatismul cardioarticular si degenerativ, poliartrozele, durerile articulare si musculare gasesc alinare prin tratamente cu produse din rosmarin.


Forma de prezentare:
50 ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.