Vagostabyl, 40 capsule, Dr. Reddys

Medicamente fara reteta

In stoc
24,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

2132444

Vagostabyl este un sedativ usor, recomandat in stari de agitatie psihica sau tulburari usoare ale somnului. Un drajeu contine extract uscat de paducel, extract uscat de melisa, lactat de calciu, tiosulfat de magneziu si excipienti.

Mod de utilizare:
Copii mai mari de 6 ani: 1 drajeu la masa de seara, 1 drajeu inainte de culcare. Adulti: 2 drajeuri de 1-3 ori pe zi, inainte de masa. Adulti: hiperexcitabilitate cardiaca: 2 drajeuri Vagostabyl de 1–3 ori pe zi, inainte de masa, tulburari usoare ale somnului: 2 drajeuri Vagostabyl la masa de seara si 2 drajeuri inainte de culcare. Copii mai mari de 6 ani: tulburari usoare ale somnului: 1 drajeu Vagostabyl la masa de seara, 1 drajeu inainte de culcare.

Atentionari:
Copii peste 6 ani. La copii, pentru tulburarile de somn adresati-va medicului. Sarcina si alaptarea: daca sunteti insarcinata, credeti ca ati putea fi insarcinata sau alaptati, consultati medicul dumneavoastra sau farmacistul inainte de a lua orice medicament. Efectul asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje: datorita efectului slab sedativ, Vagostabyl poate influenta negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Forma de prezentare: 40 capsule