Suplimente alimentare

Urinal Express pH, 6 plicuri, Walmark

Brand: WALMARK
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

33,49 Lei

Pret / PLIC: 5,58 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Urinal Express pH, 6 plicuri, Walmark

7524498

Conceput pentru a echilibra rapid pH-ul acid al urinei, astfel incat primele 2 zile vor fi confortabile, fara senzatii neplacute. Combinatie unica din concentrat uscat din suc de Vaccinium macrocarpon (Merisor), extract din frunze de Betula pendula (Mesteacan), citrat de sodiu si de potasiu. Citratul de potasiu si de sodiu ajuta la ameliorarea simptomelor cistitei, facand urina mai putin acida, reducand astfel disconfortul cauzat de urina acida. Concentratul uscat din suc de merisor ajuta la blocarea aderarii bacteriilor uropatogene. Extractul de betula pendula contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar inferior si a functiei excretorie a rinichilor.

Ingrediente active/3 plicuri: Citrat de potasiu 3 327,6mg, citrat de sodiu 2 802,5mg, frunze de mesteacan (extract 10:1 din frunze de Betula pendula – 75mg) 750,0mg, concentrat uscat din suc de merisor (Vaccinium macrocarpon standardizat la 1% PAC) 1 860,0mg.

Mod de utilizare: 1 pliculet de 3 ori pe zi, dizolvat in 200ml de apa calda sau rece. Destinat doar pentru administrarea pe termen scurt – nu se administreaza mai mult de 2 zile consecutiv.

Precautii:

A nu se depasi portia zilnica recomandata.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau care alapteaza.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

A se pastra in loc uscat, ferit de lumina, la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.

Administrati produsul numai dizolvat in apa.

Persoanele care sufera de insuficienta cardicaca si/sau insuficienta renala sau care administreaza tratament pentru hipertensiune arteriala, nu trebuie sa utilizeze acest produs.

Consultati medicul daca problemele persista dupa 48 de ore.

Forma de prezentare: 6 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021