Urifar, 14 plicuri, Sensilab

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

57,39 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7506026

Dupa numai 30 de minute inlatura senzatia de arsura care insoteste inflamatia. Vindeca in mod eficient infectiile urinare, previne reaparitia infectiilor urinare. Urifar este un produs pentru reglarea functionarii tractului urinar. Contine D-manoza care este un zahar natural (monozaharida), epimer al glucozei. In plus, Urifar contine si extract de rodie (Punica Granatum). Bacteriile Esherichia coli se prind de D-manoza, eliminandu-se astfel impreuna. D-manoza previne astfel atasarea bacteriilor de peretii vezicii urinare. Extractul de rodie are un efect natural antibiotic impotriva mai multor tipuri de bacterii care produc infectii ale tractului urinar inferior.

Beneficii:
Previne depunerea bacteriilor pe peretii vezicii urinare, elimina bacteriile din organism, antibiotic natural, amelioreaza simptomele infectiei urinare. Acest produs este adecvat pentru toti cei care: sufera din cauza infectiilor ocazionale ale tractului urinar inferior, doresc sa previna reaparitia infectiilor tractului urinar inferior, au nevoie de un supliment la tratamentul cu antibiotice, doresc sa previna infectiile post-coitale.

Mod de utilizare:
Produsul contine 14 plicuri cu granule. Va recomandam ca inainte de ingerare sa va goliti vezica urinara. Dizolvati 1 plic de produs intr-un pahar cu apa. Inghititi preparatul pe stomacul gol. Consumati multa apa pe tot parcursul zilei. Imbunatatim efectul preparatului prin administrarea simultana de vitamina C care reduce pH-ul urinei si impiedica astfel formarea de conditii favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor.

Ingrediente:
Fructoza, D-manoza, regulator de aciditate: acid citric, extract de rodie (Punica granatum); contine cel putin 75% polifenoli totali, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, indulcitor: sucraloza. Atentionari: Urifar nu are efecte secundare. Deoarece ingredientele sale sunt absorbite in prima parte a intestinului, nu distruge microflora intestinala naturala si nici nu afecteaza metabolizarea altor medicamente ingerate. Urifar poate fi consumat de catre pacientii cu diabet zaharat. Zaharul D-manoza, continut de Urifar, nu se metabolizeaza, deci nu contribuie la cresterea glucozei, ci se absoarbe in forma nemodificata in prima parte a intestinului. In cazuri rare, s-a remarcat intoleranta la D-manoza, manifestata prin diaree si cresterea fenomenului de balonare.

Forma de prezentare: 14 plicuri