Ulei uscat cu protectie solara SPF 30 Bariesun, 200ml, Uriage

Brand: URIAGE

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

109,60 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7521910

Spray pentru protectie solara ridicata. Protejeaza pielea de efectele nocive ale razelor UVA/ UVB. In acelasi timp, pastreaza nivelul de hidratare in piele si asigura protectie impotriva radicalilor liberi.

Contine: filtre protectie solara UVA/UVB, Apa Termala Uriage (calmanta, hidratanta, anti-radicali liberi), complex brevetat Aquaspongines (protejeaza celulele pielii impotriva deshidratarii), Vitaminele C si E (forme vectorizare - asigura protectie impotriva radicalilor liberi).

Textura delicata, non-lipicioasa, absorbtie rapida in piele. Produs anhidru, rezistent la apa si sudoratie. Aplicare usoara, cu difuzie continua.

Mod de utilizare: Inainte de expunerea la soare aplicati o cantitate suficienta pentru a acoperi in strat uniform zonele expuse (echivalentul unei lingurite pentru acoperirea fetei si gatului).Reducerea acestei cantitati diminueaza si nivelul protectiei. Produsul trebuie aplicat la fiecare 2 ore si ori de cate ori este nevoie, pentru a asigura o protectie reala si eficienta!

Atentie: Chiar daca utilizati protectie solara, nu va expuneti la soare in intervalul orar 11-16! Protejati-va cu palarie, tricou, ochelari de soare. Evitati expunerea directa la soare a sugarilor si copiilor sub 3 ani!

Forma de prezentare: flacon de 200ml