Set de atribute:

Frumusete si ingrijire

Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis.

Beneficii:

  • Uleiul de ricin functioneaza ca o crema anti-imbatranire - Se maseaza o cantitate micain jurul ochilor seara inainte de culcare, iar dimineata se spala cu apa din abundenta.
  • Vindeca acnea - Acidul ricinoleic din uleiul de ricin lucreaza pentru a inhiba virusurile si bacteriile, facandu-l astfel capabil de a penetra pielea in profunzime si de a fi un tratament eficient pentru acnee.
  • Patreaza pielea tanarasi neteda - Uleiul de ricin functioneaza mai bine decat orice crema anti-imbatranire cumparata din magazin. Se maseaza o cantitate micain jurul ochilor seara inainte de culcare, iar dimineata se spala cu apa din abundenta.
  • Trateaza si vindeca cicatrici - Uleiul de ricin va patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat. Uimitor, acesta este capabil sa faca distinctia intre celulele sanatoase si cele anormale.
  • Previne pierderea parului - Proprietatile anti-bacteriene ale acidului ricinoleic protejeaza scalpul si parul de infectii care pot provoca pierderea parului. 

Mod de utilizare: Ca ingredient principal pentru prepararea produsele cosmetice si de ingrijire sau combinat cu un ulei de masaj, sau pur, aplicat direct pe piele.

Precautii:

  • A nu se folosi de catre femeile insarcinate deoarece poate induce travaliul.
  • Se recomnda testarea uleiului pe o parte mica a corpului inainte de utilizare pentru a nu produce iritatii.

Forma de prezentare: 200ml.

SKU
652409540