Trussa Nebulizator cu compresor, 1 bucata

Tehnico-Medicale

Brand: TRUSSA

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Trussa Nebulizator cu compresor, 1 bucata

652354860

Aparatul de aerosoli este un dispozitiv medical compact, conceput pentru administrarea medicatiei prescrise de medic direct in caile bronhice. Acest echipament este dezvoltat pentru tratarea cu succes a astmului, alergiilor si a altor afectiuni respiratorii. Aparatul creeaza un flux de aer care trece prin tubul transparent pana la kitul nebulizator.

Atunci cand aerul patrunde in kitul nebulizator, acesta transforma medicatia prescrisa in vapori de aerosoli pentru o inhalare usoara. Dispozitivul vaporizeaza solutia medicamentoasa in particule de 0.5 – 10µm, avand o capacitate medie de nebulizare de 0,2 ml/min.

Poate fi folosit in tratamentul: astmului bronsic, bronsitei (acuta sau cronica), emfizemului pulmonar, pneumoconiozei, fibrozei chistica, bronsiectaziei, bolii pulmonare obstructiva cronica (BPOC), infectiilor pulmonare si respiratorii, traheitei, bronsiolitei. Poate fi folosit de intreaga familie.

Operare intermitenta, timpul maxim de functionare este de 30 minute.

Recomandari: Este ideal pentru copii datorita nivelului scazut de zgomot, de sub 60 dB(A).

Termen de garantie: 2 ani.

Forma de prezentare: Inhalator oral, masca faciala pentru copii si masca pentru adulti.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.09.2022