Troxsal gel 20mg/g, 45g, Slavia Pharm

Medicamente fara reteta

In stoc
9,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Troxsal gel 20mg/g, 45g, Slavia Pharm

1062999

Medicament ideal pentru tratarea varicelor si a hemoroizilor la adulti.

Beneficii:

  • util pentru tratarea varicelor membrelor inferioare;
  • in faza incipienta, trateaza complicatii ale varicelor: tromboflebite, periflebite, ulcer varicos, hemoroizi, insuficienta venoasa cronica, algii musculare, edeme de origine traumatica, tulburari ale circulatiei sanguine, hematoame;

Compozitie: substanta activa este troxerutina. Un gram de gel contine troxerutina 20 mg. 

Mod de utilizare: Troxsal este destinat administrarii pe piele. Adulti: Troxsal se aplica extern, in strat subtire, pe zonele afectate de varice sau hemoroizi - tegumente, mucoasa anala intacte. Se maseaza usor. Aplicatiile se fac de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de 2-3 saptamȃni.  

Precautii: inainte să utilizaţi Troxal, adresaţi-vămedicului dumneavoastră sau farmacistului.

  • nu aplicaţi Troxsal la nivelul mucoaselor, mai ales la nivel ocular; nu aplicaţi Troxsal la nivelul unor zone cu leziuni sau plăgi ale pielii;
  • dacă apare o erupţie pe piele după aplicarea troxerutinei, întrerupeţi imediat tratamentul;
  • folosirea troxerutinei la pacienţii cu hemoroizi obligă, în prelabil, la un diagnostic proctologic atent, pentru a exclude afecţiuni care necesită alte intervenţii terapeutice;
    În caz de criză hemoroidală folosirea troxerutinei nu exclude tratamentul specific pentru alte afecţiuni anale. Tratamentul cu troxerutină trebuie să fie de scurtă durată. Dacă simptomele nu cedează repede este necesară reconsiderarea atitudinii terapeutice. Nu aplicaţi Troxsal sub pansament ocluziv.
    Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.

Sarcina si alaptarea: daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Troxsal nu se va utiliza in timpul sarcinii sau in perioada de alaptare.

Forma de prezentare: tub cu 45g gel.

 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.09.2022