Trium free picaturi oftalmice, 10 ml, BioSooft

Suplimente alimentare

In stoc
43,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Trium free picaturi oftalmice, 10 ml, BioSooft

17526525

Trium free este un substituent de lacrimi cu activitate de stabilizare si refacere in cazurile de alterare a continuitatii histologice a suprafetei corneei. Este util dupa operatii chirurgicale oftalmice si in cazurile de alterare calitativa si cantitativa a filmului lacrimal.

Solutia oftalmica Trium free protejeaza celulele corneei, lubrifiaza suprafata oculara, stabilizeaza si reface filmul lacrimal. Contine hialuronat de sodiu si extract de Ginkgo Biloba. Acidul hialuronic este o mucopolizaharida prezenta in multe tesuturi ale organismului uman. El adera la mucusul de la suprafata oculara, determinand protectia, umidificarea si lubrifierea acesteia.

Datorita acestei proprietati mucoadezive, ramane timp indelungat pe suprafata ochiului si stabilizeaza filmul lacrimal, reducand senzatia de ochi uscat. Extractul de Ginkgo Biloba contine principii cu actiune antioxidanta si protectoare pentru suprafata pielii.

Aceste substante, in special flavonoidele, sunt capabile sa neutralizeze radicalii liberi care sunt responsabili de distrugerea celulelor corneo-conjuctivale.

Ingrediente:

Hialuronat de sodiu, extract de Ginkgo Biloba, N-hidroximetilglicinat, Na-EDTA, solutie izotonica pH 7,2.

Mod de administrare:

1-2 picaturi instilate in sacul conjuctival de 2-3 ori pe zi, sau confom prescriptiei medicului.

Forma de prezentare: flacon cu 10 ml solutie oftalmica

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.04.2021