Suplimente alimentare

Trium free picaturi oftalmice, 10ml, Fidia Farmaceutici

46,99 Lei

Pret / ML: 46,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Trium free picaturi oftalmice, 10ml, Fidia Farmaceutici

17526525

Produsul este alcatuit dintr-o solutie oftalmica sterila fara conservanti care contin acid hialuronic si extract Ginkgo biloba, care are ca scop protejarea celulelor corneene, lubrifierea suprafetei oculare, stabilizarea si completarea filmului lacrimal.

Acidul hialuronic este o mucopolizaharida care devine parte a multor tesuturi din organism. Are proprietatea sa adere la suprafata oculara, sa o protejeze, sa o umidifice si sa o lubrifiaze. Datorita caracteristicilor sale mucoadezive, aceasta ramane pentru o lunga perioada de timp pe suprafata ochiului si stabilizeaza pelicula lacrimogen care aduce relief in toate conditiile de uscaciune a ochilor.

Extractul de Ginkgo biloba, utilizat in mod obisnuit in multe domenii de medicina, are componente care exercita activitati antioxidante si protectoare pe suprafata oculara.

Aceste substante si flavonoide sunt capabile sa exercite o actiune de neutralizare asupra radicalilor liberi care, altfel, ar fi daunatori celulelor corneo-conjunctivale.

Mod de utilizare: Administrati 1-2 picaturi in sacul conjunctival de 2-3 ori pe zi, sau dupa cum este necesar.

Indicatii: Stabilizarea si completarea substituentului lacrimal in modificarile continuitatii histologice a suprafetei corneene; produsul este util in sechelele laser excimer si in modificarile cantitative si calitative ale filmului lacrimal.

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.04.2021