Triferment, 30 comprimate, Biofarm

Medicamente fara reteta

Brand: BIOFARM
In stoc
13,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

1053540

Triferment contine substanta activa pancreatina alcatuita din enzime pancreatice (lipaza, amilaza, proteaza). Aceste enzime sunt utile pentru pacienti al caror pancreas nu mai poate produce suficiente enzime pentru digestia hranei. Triferment este utilizat in tulburarile digestive din cadrul secretiei insuficiente de enzime pancreatice de diverse cauze (insuficienta pancreatica exocrina).

Beneficii:

- Contribuie la descompunerea nutrientilor din alimente, facilitand digestia, eficient in ameliorarea simptomelor digestive precum: balonare, flatulenta, disconfort abdominal, senzatie de satietate precoce, scaune modificate, faciliteaza digestia alimentelor grase sau greu digerabile.

Ingrediente active: Pancreatina (275mg)

Ingrediente: Amidon de porumb, talc, zahar, film - hipromeloza 15 cP (E 464), lactoza monohidrat, dioxid de titan (E 171), macrogol 4000, acid citric monohidrat (E 330), copolimer acid metacrilic tip C, talc, trietilcitrat (E 1505), dioxid de siliciu coloidal anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu (E 500), laurilsulfat de sodiu, alcool polivinilic partial hidrolizat, macrogol 3350, Ponceau 4R (E 124), galben amurg FCF (E 110).

Mod de utilizare:

- Doza uzuala este de 1-2 comprimate gastrorezistente Triferment, administrate oral, de 3 ori pe zi, in timpul meselor.

- Comprimatele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Contraindicatii: Nu utilizati Triferment daca sunteti alergic (hipersensibil) la pancreatina sau la oricare din componentele medicamentului, daca aveti pancreatita acuta (inflamatie acuta a pancreasului), in caz de acutizari ale pancreatitei cronice (exacerbarea afectiunilor pancreasului).

Avertizari:

- Sarcina si alaptarea: Nu utilizati Triferment in timpul sarcinii sau alaptarii, doar daca medicul dumneavoastra v-a recomandat altfel.

- Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor: Triferment nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

- Triferment contine zahar si lactoza monohidrat. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a utiliza acest medicament.

- Contine si colorantii galben amurg FCF (E110) si Ponceau 4R (E124) care pot provoca reactii alergice.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Data ultimei actualizari 06.04.2021