Medicamente fara reteta

Traumeel S unguent, 50 g, Heel

Brand: HEEL

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

28,49 Lei

Pret / GR: 28,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Traumeel S unguent, 50 g, Heel

7509515

Ce este Traumeel S unguent si pentru ce se utilizeaza

Traumeel S unguent contine un amestec de principii active homeopatice. Traumeel S unguent este un medicament homeopatic traditional folosit pentru ameliorarea simptomelor inflamatorii si dureroase din luxatii si alte traumatisme ale aparatului locomotor. Daca dupa 5 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Ce trebuie sa sititi inainte sa utilizati Traumeel S unguent

Nu utilizati Traumeel S unguent -daca sunteti alergic (hipersensibil) la oricare dintre componentele active, la Echinacea sau la alte plante din familia Asteracee sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Atentionari si precautii: Nu se cunoaste ca Traumeel S sa influenteze alte medicamente sau alte medicamente sa influenteze Traumeel S.

Traumeel S unguent impreuna cu alimente, bauturi si alcool:  Actiunea unui medicament homeopat poate fi influentata negativ de unii factori de mediu, de stilul de viata inadecvat, de o dieta bogata sau de consumul de etanol, tutun, stimulante.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea: Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Pentru acest medicament nu exista studii clinice referitoare la efectele in timpul sarcinii si alaptarii. De aceea nu trebuie utilizat in timpul sarcinii sau alaptarii. Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor: Traumeel S unguent nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje. Traumeel S unguent contine alcool cetostearilic. Alcoolul cetostearilic din compozitia medicamentului poate provoca reactii adverse cutanate locale (de exemplu, dermatita de contact).

Cum sa utilizati Traumeel S unguent

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti si copii: Masati usor aproximativ 1,5 cm de unguent pe suprafata afectata de 3 ori pe zi sau mai des.

Durata folosirii: Daca starea se inrautateste sau simptomele nu se amelioreaza in decurs de 5 zile, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Traumeel S unguent poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Foarte rar, afectand mai putin de 1 pacient din 10000: reactii alergice cum ar fi:

- inflamatii cutanate

- mancarime

- roseata

- tumefactie

 Daca prezentati oricare dintre aceste simptome, trebuie sa incetati administrarea de Traumeel S.

Ce contine Traumeel S unguent Substantele active sunt:

Componenta

Potenta

Cantitatea (g/100 g unguent)

Achillea millefolium

TM

0,090

Aconitum napellus

D1

0,050

Arnica montana

D3

1,500

Atropa belladonna

D1

0,050

Bellis perennis

TM

0,100

Calendula officinalis

TM

0,450

Echinacea

TM

0,150

Echinacea purpurea

TM

0,150

Hamamelis virginiana

TM

0,450

Hepar sulfuris

D6

0,025

Hypericum perforatum

D6

0,090

Matricaria recutita

TM

0,150

Mercurius solubilis Hahnemanni

D6

0,040

Symphytum officinale

D4

0,100

Celelalte componente sunt: parafina lichida, alcool cetostearilic emulsificat (tip A), parafina alba usoara, apa purificata, etanol 96% acc., etanol 94% (m/m) HAB.

Forma de prezentare: 50g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.06.2022