Tratament pentru par Quinafort pentru barbati, 12 doze x 5ml, Klorane

Ingrijirea parului si a scalpului

Stoc epuizat

108.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

 De peste 50 de ani, Klorane lucreaza zilnic cu atentie pentru a crea produse de ingrijire ce respecta mediul inconjurator, o sursa de implinire pentru toti. O dermo-cosmetica naturala si controlata, produsele de ingrijire  sunt fabricate in Franta folosind ingrediente active din natura  atent selectionate.

Tratamentul pentru par  Quinafort pentru barbati actioneaza impotriva caderii parului, creste densitatea parului. Extractul activ de chinina cu efecte anticadere demonstrate si brevetate de Laboratoarele Klorane reactiveaza micro-circulatia cutanata pentru a stimula mecanismul de crestere.

Actiunea sa este completata de alfa-pinena care favorizeaza cresterea celulara, acidul beta-gliciretinic care participa la reglarea activitatii enzimei responsabile de caderea parului si extractul de rozmarin care curata scalpul si il pregateste pentru ingredientele active anticadere. Extractul brevetat de Cleome bogat in sulf creste rezistenta parului favorizand refacerea cheratinei. 

Vitaminele B8 si PP confera parului intreaga energie metabolica de care are nevoie. Formula fara conservanti este testata si controlata dermatologic. Formula sa bifazica specifica produsului Quinafort pe baza de extracte vegetale actioneaza atat asupra scalpului cat si asupra parului.

Mod de utilizare:

• Se agitata fiola si apoi se amesteca cele doua faze.
• Aplicare locala pe parul uscat sau umed (dupa samponare), pe fiecare carare, masand incet pana la penetrarea completa a solutiei.
• Nu clatiti.
• Aplicati de 3 ori pe saptamana timp de 3 luni (1 cutie = 12 fiole de 5 ml = 1 luna de tratament).
• Crestere stimulata la 93% din barbatii care au incercat Quinafort pentru barbati.

Forma de prezentare: 12 doze x 5ml.

Data ultimei actualizari 20.02.2021