Trachisan, 20 comprimate, Engelhard Arzneimittel

Medicamente fara reteta

In stoc
13,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

1069496

Trachisan contine o combinatie de 3 substante active (tirotricina, clorhexidina, lidocaina) pentru tratamentul eficient al bolilor inflamatorii si infectioase ale cavitatii orale si ale faringelui (inflamatia mucoasei bucale, inflamatia gingiilor si amigdalite). Este eficient si in tratamentul infectiilor cailor respiratorii superioare si durerilor in gat insotite de dificultati la inghitire. Se foloseste prioritar inaintea interventiilor chirurgicale din cavitatile orala si faringiana (extirparea chirurgicala a amigdalelor, extractii dentare).  Trachisan are un spectru larg de activitate antibacteriana si antiseptica si un efect analgezic rapid.
Beneficii:
Tirotricina din compozitia Trachisan este un antibiotic local care are un spectru larg de activitate antibacteriana, clorhexidina este un antiseptic cu un spectru larg de actiune antimicrobiana impotriva bacteriilor gram-pozitive si gram-negative, datorita lidocainei din compozitie, are un efect anestezic rapid, este indicat pentru utilizare atat la adulti, cat si la copii
Ingrediente:
Un comprimat de supt contine tirotricina 0,5 mg, clorhidrat de lidocaina 1,0 mg si digluconat de clorhexidina 1,0 mg.
Mod de utilizare:
Un comprimat de supt este lasat sa se dizolve lent in gura, la fiecare doua ore. Se administreaza pana la 8 comprimate de supt pe zi la adulti si adolescenti si pana la 6 comprimate de supt
pe zi la copii intre 4 – 12 ani. In general, simptomele regreseaza dupa cateva zile. Totusi, pentru a asigura succesul terapeutic, Trachisan comprimate de supt trebuie administrat inca 2 – 3 zile dupa disparitia simptomelor. Daca nu se realizeaza nici o ameliorare dupa 10 zile, trebuie consultat un medic. Copii: trachisan comprimate de supt este contraindicat la copii cu varsta sub 4 ani.
Forma de prezentare:
Cutie cu 20 comprimate de supt