Thrombo Ass 75mg, 30 comprimate, Lannacher

Medicamente fara reteta

In stoc
4,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5371812

Thrombo Ass 75mg are actiune analgezica, antipiretica, antiinflamatoare, antireumatica si antiagreganta prin acetilarea si inactivarea ciclooxigenazei, reducerea sintezei prostaglandinelor si tromboxanului A2. Acidul acetilsalicilic este probabil cel mai vechi preparat obtinut pe cale sintetica. Se utilizeaza peste 100 ani. Efectul analgezic are origine periferica si centrala.

La periferie scaderea nivelului prostaglandinelor tisulare reduce sensibilitatea receptorilor nociceptivi la substantele algogene, iar in encefal actioneaza in hipotalamus printr-un mecanism necunoscut.Tot in hipotalamus isi manifesta si efectul antipiretic, probabil prin reducerea concentratiei prostaglandinelor la nivelul centrului termoreglator si datorita vasodilatatiei periferice si sudoratiei.

Sinteza tromboxanului in plachetele sanguine este ireversibila si are ca urmare efectul antiagregant. Activitatea ciclooxigenazei plachetare se restabileste treptat pe masura aparitiei in singe a plachetelor noi. Este indicat in: algiile slabe si moderate, febra, bolile reumatismale, profilaxia trombozelor si emboliilor, tulburarilor vasculare cerebrale si coronariene, perioada post-infarct.

Mod de administrare:

• Adulti pana la 3 g pe zi. Copii peste 5 ani 10-15 mg/kg la o priza.
• In bolile reumatismale, adulti 3-4 g/zi, copii 0.2 g pentru fiecare an de viata pe zi.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.03.2021