Medicamente fara reteta

Theraflu Sinus Raceala si Gripa, 10 plicuri, GSK

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
26,49 Lei

Pret / PL: 2,65 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Theraflu Sinus Raceala si Gripa, 10 plicuri, GSK

7520564

Theraflu Sinus raceala si gripa contine o combinatie de 2 substante active care actioneaza asupra simptomelor asociate racelii si gripei: paracetamolul este un calmant al durerii (analgezic) si reduce febra; clorhidratul de fenilefrina este un decongestionant nazal si un decongestionant al sinusurilor; acesta actioneaza prin vasoconstrictie pentru a reduce edemul si umflarea mucoasei nazale.

Substantele active din Theraflu Sinus raceala si gripa actioneaza impreuna pentru reducerea simptomelor majore asociate racelii si gripei, care includ: congestia nazala si sinusala, durerile de intensitate mica, durerile de cap. Ajuta deasemenea la scaderea temporara a febrei.

Beneficii:

  • Reduce temperatura atunci cand aveti febra;
  • Reduce congestia nazala si presiunea asupra sinusurilor;
  • Efectul se instaleaza rapid.

Ingrediente: un plic unidoza cu pulbere pentru solutie orala contine paracetamol 650 mg si clorhidrat de fenilefrina 10 mg.

Mod de utilizare: continutul unui plic se dizolva in aproximativ 250 ml de apa fierbinte, dar nu clocotita. A se bea cald.

Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: luati un plic la fiecare 4 pana la 6 ore, dupa cum este nevoie, pana la 3-4 plicuri pe zi.

Precautii:

Nu utilizati mai mult de 5 zile. Daca simptomele persista mai mult de 5 zile sau se agraveaza sau daca febra persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicului dumneavoastra.
Nu depasiti doza recomandata.
A nu se administra copiilor cu varsta mai mica de 12 ani.

Forma de prezentare: cutie cu 10 plicuri unidoza a cate 14,875 g pulbere pentru solutie orala.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.04.2022