Medicamente fara reteta

Theraflu Extra Raceala si Gripa, 10 plicuri, GSK

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
29,49 Lei

Pret / PL: 2,95 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Theraflu Extra Raceala si Gripa, 10 plicuri, GSK

7520565

Theraflu Extra raceala si gripa contine o combinatie de trei substante active (paracetamol, maleat de feniramina, clorhidrat de fenilefrina) care actioneaza asupra simptomelor majore asociate racelii si gripei. Theraflu Extra raceala si gripa actioneaza pentru reducerea simptomelor majore asociate racelii si gripei, inclusiv: dureri musculare si articulare, dureri de cap, congestie nazala si sinusala, stranut si curgerea nasului, scaderea temporara a febrei si a frisoanelor.

Beneficii:

  • Paracetamolul este un calmant al durerii (analgezic) si reduce febra (antipiretic, reduce temperatura corpului);
  • Clorhidratul de fenilefrina este un decongestionant nazal si un decongestionant al sinusurilor; ajuta la decongestia nazala si la diminuarea presiunii de la nivelul sinusurilor;
  • Maleatul de feniramina este un antialergic; ajuta la oprirea simptomelor de tip alergic.

Ingrediente: un plic unidoza cu pulbere pentru solutie orala contine paracetamol 650 mg, maleat de feniramina 20 mg si clorhidrat de fenilefrina 10 mg.

Mod de utilizare: continutul unui plic se dizolva in aproximativ 250 ml de apa fierbinte, dar nu clocotita. Bautura obtinuta se bea calda.

  • Adultii si copii cu varsta peste 12 ani: luati un plic la fiecare 4 - 6 ore, dupa necesitati, pana la 3-4 plicuri in 24 ore.

Precautii:

  • Nu utilizati mai mult de 5 zile. Daca simptomele persista mai mult de 5 zile sau se agraveaza sau daca febra persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicului dumneavoastra.
  • Nu depasiti doza recomandata.
  • A nu se administra copiilor sub 12 ani.
  • Nu utilizati Theraflu Extra raceala si gripa dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
  • Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

Forma de prezentare: cutie cu 10 plicuri unidoza din hartie a cate 14,888g pulbere solutie orala.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.04.2022