Tetina din silicon pentru cereale Natural Soft 0-24 luni 14231, 2 bucati, Baby Nova

Mama si copilul

In stoc
14,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tetina din silicon pentru cereale Natural Soft 0-24 luni 14231, 2 bucati, Baby Nova

7503210

Tetina Baby Nova anticolici Natural Soft este rotunda, din silicon moale, potrivita pentru biberoanele cu gat larg. Produsul respecta norma EN 14350. 

Proprietati:

- Sunt disponibile cu talia universala, de la 0 la 24 luni: o singura marime pentru toti sugarii si copiii cu greutate normala pentru intreaga perioada de hranire cu biberonul.  

- Ventilul tetinei permite o echilibrare a presiunii din biberon si reduce inghitirea involuntara de aer in timpul suptului.

Recomandari: Strangeti bine inelul de siguranta, dar nu foarte tare, pentru a nu impiedica functionarea ventilului. Preparati alimentele copilului conform recomandarilor producatorului.

Avertizari: Acest produs se foloseste numai sub supravegherea adultilor. Nu folositi tetina in loc de suzeta si verificati rezistenta tetinei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile.

Forma de prezentare: 2 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.06.2021