Aparatura medicala

Bandelete pentru testarea glucozei din sange, 50 bucati, IME-DC GmbH

53,99 Lei

Pret / BUC: 1,08 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bandelete pentru testarea glucozei din sange, 50 bucati, IME-DC GmbH

7518782

Bandeletele iDia servesc la determinarea cantitativa a glucozei din sangele total proaspat. Evaluarea se face in mod exclusiv cu ajutorul glucometrului iDia (diagnostic in vitro; potrivit pentru utilizarea proprie). Analiza prin intermediul bandeletelor de testare se bazeaza pe enzima GDH-FAD (Glucoza dehidrogenaza - Flavin adenin dinucleotid), care impreuna cu tehnologia cu biosenzor utilizata este specifica pentru β-D-glucoza. Proba de sange este adusa in zona de reactie prin fortele capilare. Reactia chimica a glucozei cu enzima GDH-FAD conduce la un flux masurabil de electroni, care este evaluat prin intermediul glucometrului iDia. Puterea fluxului este corelata cu concentratia glicemiei, care este afisata pe ecran ca rezultat al masurarii.

Caracteristici:

  • Cantitate de sange necesara: 0,7 μl;
  • Interval de masurare: 10 ‒ 600 mg/dL;
  • Temperatura de depozitare: +4 °C pana la +32 °C;
  • Temperatura de masurare: +10 °C pana la +40 °C;
  • Valoare hematocrit: 20% ‒ 70%*;
  • Umiditatea aerului: < 85%;
  • Tip de probe: Sange capilar proaspat, sange venos, sange arterial, sange neonatal;
  • Calibrare: Echivalent cu plasma;

*Valabil pentru toate grupele de persoane (adulti, copii si sugari).

Compozitie chimica: 150g 21,8% w/w GDH-FAD, 41,6% w/w Ferociatnura de Potasiu, 36,6 % w/w Ingrediente non-reactive.

Mod de utilizare: Pentru glucometru iDia utilizati in exclusivitate bandeletele de testare iDia. Inainte de masurare, spalati-va pe maini cu apa calda. Dupa aceea, uscati-va bine pe maini. Introduceti bandeleta de testare in zona pentru inserarea bandeletelor de testare a aparatului pentru masurarea glicemiei. Aparatul de masurare porneste in mod automat si va solicita sa aplicati sange. Acum, obtineti o picatura de sange cu ajutorul dispozitivului de intepare. Asezati acum zona de aplicare a bandeletei de testare in dreptul picaturii de sange. Sangele este absorbit in mod automat. Un ton de avertizare confirma inceperea masurarii. Puteti incheia procesul de absorbire. (Va rugam sa aveti grija la umplerea in totalitate a zonei de reactie). Rezultatul masurarii este afisat dupa 7 secunde, impreuna cu data, ora si unitatea de masura, dupa care este memorat in mod automat.

Forma de prezentare: 50 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.05.2021