Tehnico-Medicale

Test Rapid Saliva Antigen COVID-19, 1 bucata, Realy Tech

CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

9,99 Lei

Pret / BUC: 9,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Test Rapid Saliva Antigen COVID-19, 1 bucata, Realy Tech

652360366

Setul de testare rapida antigen COVID-19 este destinat detectarii calitative a antigenelor SARS-CoV-2 in saliva umana de la persoanele suspecte de infectarea cu coronavirus. Produs doar pentru uz profesional si diagnostic in vitro. Prelevarea probelor si interpretarea rezultatelor se face doar de catre personal medico-sanitar autorizat. Se recomanda ca prelevarea sa se faca dimineata pe nemancate.

Beneficii:

  • Tipul de testare este convenient: prin saliva;
  • Timpul de testare este rapid: 10 minute;
  • Sensibilitate: 92,9 %;
  • Specificitatea: 99,58%;
  • Acuratete: 96,79%;

Mod de utilizare: Scoateti dispozitivul de testare din ambalajul de aluminiu sigilat si folositi-l cat de curand posibil. Asezati dispozitivul de testare pe o suprafata plana si curata. Scoateti un tub de extractie si o sticluta de solutie. Scoateti capacul si adaugati solutia in tubul de extractie. Scuipati saliva in paharul pentru colectare a salivei. Extrageti 4 picaturi de saliva din pahar cu o pipeta si transferati-le in tubul de extractie. Indoiti si aruncati paharul de colectare a probei intr-o punga de plastic ca si deseu medical in conformitate cu reglementarile locale. Inchideti tubul de extractie cu capacul si agitati usor tubul de extractie vertical timp de aproximativ 5 secunde pentru a permite salivei sa se amestece bine cu solutia. Transferati 3 picaturi de proba in spatiul de proba al dispozitivului de testare. Cititi rezultatul dupa 10 minute.

Precautii: Nu interpretati rezultatul dupa 20 de minute.

Forma de prezentare: 1x dispozitiv de testare, 1x tub de extractie, 1x capac pentru tub de extractie, 1x pahar pentru colectarea salivei, 1x pipeta, 1x solutie, 1x manual de utilizare, 1x suport pentru tub

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.09.2022