Consumabile medicale

Test rapid pentru sifilis, 1 bucata, Veneris

Brand: VENERIS
69,49 Lei

Pret / BUC: 69,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test rapid pentru sifilis, 1 bucata, Veneris

7525954

Testul Veneris depisteaza rapid, prin analiza unei picaturi de sange, prezenta anticorpilor Treponema pallidum, agentul cauzal al infectiei cu transmitere sexuala Sifilis.

Kit pentru autotestare:

caseta de testare,

pipeta din plastic,

flacon cu solutie tampon,

lanteta sterila,

instructiuni de utilizare.

 

Precizie de 98.2%.Rezultat in 15 minute.

Mod de utilizare:

- Spalati-va mainile cu sapun si apa curata.

- Rupeti folia protectoare (de la semn) si scoateti doar dispozitivul si pipeta. inlaturati saculetul cu desicant.impingeti tot acul portocaliu in interiorul lantetei pana auziti un “click“ indicand faptul ca dispozitivul este activat.

- Indepartati capacul portocaliu prin rotire la dreapta sau la stanga.stergeti degetul aratator sau cel mijlociu cu un tampon din bumbac imbibat in alcool.

- Masati varful degetului pentru a stimula circulatia sangelui.

- Presati puternic extremitatea lantetei pe o latura a degetului care este curatata cu alcool, pentru a obtine un contact cat mai bun.

- Varful se retrage automat si sigur dupa utilizare.

- Masati varful degetului care a fost intepat pentru a obtine o picatura de sange.

- Fara a presa varful degetului puneti in contact pipeta din plastic cu picatura de sange.

- Sangele va migra in interiorul pipetei prin capilaritate pana la linia indicata pe pipeta.

- Puteti masa din nou degetul pentru a obtine mai mult sange daca linia nu este atinsa.

- Pe cat posibil evitati formarea bulelor de aer.

- Puneti sangele colectat cu ajutorul pipetei in orificiul dispozitivului de testare prin presarea capatului pipetei.  

- Asteptati ca sangele sa patrunda in totalitate in orificiul de testare

- Desurubati capacul albastru al flaconului picurator (lasati capacul alb bine inchis).

- Tineti flaconul picurator in pozitie verticala si incet adaugati exact 4 picaturi  in orificiul dispozitivului de testare la interval de 2-3 secunde intre picaturi.

- Cititi rezultatul dupa 10 minute, nu mai tarziu de 15 minute.Daca timpul de citire depaseste 15 minute, rezultatul nu va fi corect. Intensitatea culorii liniei nu are nicio importanta pentru interpretarea rezultatului.

 

Rezultat pozitiv:

- Doua linii colorate apar in fereastra sub semnele T (Test) si C (Control). Intensitatea culorii liniei T poate fi mai clara decat intensitatea liniei C. Acest rezultat inseamna ca proba de sange contine anticorpi anti-TP si ca trebuie sa consultati un medic.

Rezultat negativ:

- Numai o linie colorata apare sub semnul C (Control). Acest rezultat inseamna ca nu sunt detectati anticorpi anti-TP in proba de sange. 

Rezultat invalid:

- Nu apare nicio linie sau apare o linie colorata sub semnul T (Test) fara a aparea o linie sub semnul C (Control). in acest caz, nu este posibila interpretarea testului, care trebuie considerat invalid. Se recomanda repetarea testarii cu un alt test Veneris.

Precautii:

Acest test este numai pentru diagnostic in vitro. Numai pentru uz extern. Cititi cu atentie instructiunile inainte de efectuarea testului. Testul este de incredere doar daca instructiunile sunt respectate cu grija. Respectati numarul indicat de picaturi si timpul de citire.A se pastra la o temperatura intre 4 si 30 de grade Celsius. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj si pe folie. Nu utilizati testul daca folia protectoare de aluminiu este deteriorata.Nu reutilizati testul. A nu se lasa la indemana copiilor.Dupa utilizare, toate componentele vor fi aruncate la gunoi.

Forma de prezentare:

1 bucata 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.