Tehnico-Medicale

Test rapid pentru boala Lyme, 1 bucata, Self Care

CADOU Ornament de Craciun 2023
42,99 Lei

Pret / BUC: 42,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test rapid pentru boala Lyme, 1 bucata, Self Care

652381202

Capusele sunt insecte care traiesc in tufisurile si padurile din zonele cu clima temperata. Aceste insecte pot fi infectate cu o bacterie (Borrelia), care poate fi transmisa la oameni (risc de transmitere intre 1 si 2 %) dupa o muscatura pe brat, picioare sau orice alta parte a corpului, neprotejata de haine. Cu ajutorul Testului rapid pentru boala Lyme se poate detecta prezenta anticorpilor IgM specifici care apar primii si, astfel, infectarea recenta cu bacteria Borrelia, intre 2 si 6 saptamani dupa presupusa muscatura de capusa. Daca este cazul, tratamentul cu antibiotice va elimina infectia.

Testul rapid detecteaza prezenta anticorpilor IgM specifici, intr-o proba de sange si ajuta la depistarea precoce a bolii.

Mod de utilizare: Se obtine o picatura de sange, cu ajutorul lantetei din cutie. Utilizand pipeta, sangele este pus in orificul casetei de testare. Se adauga solutia de dilutie din flacon. Rezultatul se obtine in 10 minute.

Forma de prezentare: 1 bucata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.