Tehnico-Medicale

Test rapid pentru afectiuni ale ficatului, 1 bucata, Self Care

In stoc
37,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test rapid pentru afectiuni ale ficatului, 1 bucata, Self Care

652381195

Enzimele de transaminaza (ALT si AST) sunt eliberate in sange de catre ficat, ca reactie la o afectiune sau boala. Testul rapid pentru afectiuni ale ficatului este un test rapid imunologic pentru diagnosticarea nivelurilor crescute ale transaminazelor crescute (atat ALT cat si AST) in baza unei probe de sange obtinuta in urma unei intepaturi in deget. Testul este format dintr-o caseta din plastic, care contine o banda cu doua zone distincte pentru detectarea transaminazelor (culoare rosie in cazul rezultatului pozitiv) si o zona de control (culoare albastra).

Testul rapid detecteaza nivelurile crescute ale transaminazelor (ALT si AST), intr-o proba de sange. Recomandat in caz de slabiciune sau oboseala puternica, ochi sau piele galbuie (icter) sau lipsa poftei de mancare.

Mod de utilizare: Se obtine o picatura de sange, cu ajutorul lantetei din cutie.

Utilizand pipeta, sangele este pus in orificul casetei de testare.

Se adauga solutia de dilutie din flacon. Rezultatul se obtine in 10 minute.

Forma de prezentare: 1 bucata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.