Tehnico-Medicale

Test rapid alergii, 1 bucata, Self Care

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

33,49 Lei

Pret / BUC: 33,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Test rapid alergii, 1 bucata, Self Care

652381200

Test rapid ce detecteaza nivelul crescut al anticorpilor IgE, intr-o proba de sange. Ajuta la depistarea alergiilor la polen, par de animale sau alimente. Recomandat in cazul eruptiilor cutanate, edemelor, lacrimarii sau stranuturilor repetate.

Sensibilitatea la alergii poate fi dezvoltata in diferite momente ale vietii, dar poate afecta copiii, adolescentii si adultii. Principalele simptome de alergie sunt inrosirea pielii, eruptii cutanate, lacrimare, stranut repetitiv si edem. Aceste simptome pot fi confundate cu simptomele obisnuite de infectii virale si bacteriene, cum ar fi gripa, raceala si durerile de gat cauzate de bacterii. De aceea este important sa se verifice, daca nivelul IgE este neobisnuit de ridicat in acele cazuri sau la subiectii cu istoric familial de alergie. Prin determinarea unui nivel al imunoglobulinei E mai mare decat media, medicul poate directiona catre o cautare mai specifica a substantelor care provoaca manifestari alergice si poate defini o terapie adaptata pacientului. Cu Testul rapid pentru alergii, puteti evalua nivelurile de IgE din sange si puteti detecta orice sensibilitate la alergie.

Mod de utilizare: Se obtine o picatura de sange, cu ajutorul lantetei din cutie.

Utilizand pipeta, sangele este pus in orificul casetei de testare.

Se adauga solutia de dilutie din flacon.

Rezultatul se obtine in 10 minute.

Forma de prezentare: 1 bucata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.