Tehnico-Medicale

Test pentru hemoragii oculte (FOB), 1 bucata, Self Care

CADOU Ornament de Craciun 2023
38,49 Lei

Pret / BUC: 38,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test pentru hemoragii oculte (FOB), 1 bucata, Self Care

652381203

Sangele fecal poate indica diferite tulburari gastrointestinale. Aceste boli pot fi ulcere, polipi, colita, fisuri si cancer colorectal. Aceste boli nu pot fi detectate doar prin examinare vizuala, iar simptomele nu pot fi observate, de cele mai multe ori. Doar detectarea sangelui in fecale poate indica o tulburare gastrointestinala. Sangele din fecale trebuie testat cel putin o data pe an, incepand cu varsta de 45 de ani.

Testul rapid detecteaza prezenta sangelui, intr-o proba de materii fecale si ajuta la depistarea ulcerului, polipilor, colitei, fisurilor sau cancerului colorectal. Recomandat in cazul tulburarilor gastrointestinale.

Mod de utilizare: Timp de trei zile, cu ajutorul varfului de colectare al flaconului pus la dispozitie, se colecteaza proba de fecale de pe banda de hartie speciala.

Se adauga 5 picaturi de extract in orificiul casetei de testare.

Rezultatul se obtine in 10 minute.

Forma de prezentare: 1 bucata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.