Tehnico-Medicale

Termometru digital cu varf flexibil 91925, 1 bucata, Medel

Brand: MEDEL
24,99 Lei

Pret / BUC: 24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Termometru digital cu varf flexibil 91925, 1 bucata, Medel

7510722

Prevazut cu semnal sonor ce informeaza ca temperatura a fost masurata. Memoreaza ultima temperatura masurata. Se poate masura temperatura si in timpul baii, fiind rezistent la apa.

Metode de masurare a temperaturii:

- Temperatura bucala (in gura): Pozitionati termometrul intr-unul dintre cele 2 buzunare de sub limba in stanga sau in dreapta bazei limbii. Senzorul de masurare trebuie sa fie in contact cu tesutul. inchideti gura si respirati regulat pe nas pentru ca masuratoarea sa nu fie influentata de aerul inspirat/expirat. Nu mancati si nu beti inainte de masuratoare. Timp aproximativ de masurare: 15-19 secunde.

- Temperatura rectala (in rect): Aceasta este cea mai de incredere metoda de masurare si este in special potrivita pentru bebelusi si copii mici. Introduceti cu grija varful termometrului in rect aproximativ 2 cm. Timp aproximativ de masurare: 9-11 secunde.

- Temperatura axilara (sub axila): Din punct de vedere medical, aceasta masuratoare ofera rezultate imprecise si nu ar trebui utilizata daca este nevoie de rezultate exacte. Timp aproximativ de masurare: 22-29 secunde. Se recomanda extinderea masuratorii pana la 2-3 minute pentru siguranta unei masuratori precise.

Forma de prezentare: 1 termometru

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 11.11.2022