Suplimente alimentare

Telom-R, 120 capsule, DVR Pharm

73,99 Lei

Pret / CPS: 73,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Telom-R, 120 capsule, DVR Pharm

652366082

Telom-R este un supliment alimentar, dezvoltat de DVR Pharm. Produsul are la baza descoperirea telomerilor, premiata cu premiul Nobel in 2009.

Astragalozidele, cicloastragenolul si polizaharidele extrase din Astragalus si zincul: Contribuie la metabolismul normal acido-bazic, al carbohidratilor, al macronutrientilor si al vitaminei A; contribuie la sinteza normala de ADN si a proteinelor, la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la procesul de diviziune celulara si la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor.

Ingrediente: Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, extract hidroalcoolic 20:1, standardizat, cu min 50% polizaharide: 200 mg; capsula de gelatina tare; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, extract hidroalcoolic 4:1: 50 mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, pulbere: 30 mg; Laptisor-de-matca liofilizat: 30 mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc: 25mg*; Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis), extract apos 6-10/1 (dioxid de siliciu), uscat cu min. 8% acid cordiceptic: 20 mg; Alga – calcaroasa (Lithothamnium calcareum): 20 mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/ Curcuma sp.), rizom, pulbere: 10 mg; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere: 10 mg; Gheara-matei (Uncaria tomentosa), scoarta, pulbere: 5 mg.

* Doza maxima recomandata aduce 10 mg Zinc: 100% VNR (VNR = Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).                                                                                   

Mod de utilizare: Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Avertizari:

- Poate interactiona cu medicamentele imunosupresive (persoane cu transplant). A se intrerupe administrarea produsului inaintea interventiilor chirurgicale (creste riscul sangerarii).

- A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

- Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.03.2022