Tasectan 250 mg, 20 plicuri, Montavit

Suplimente alimentare

In stoc
27,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tasectan 250 mg, 20 plicuri, Montavit

7503645

TASECTAN este un dispozitiv medical folosit pentru a restabili functia fiziologica a peretilor intestinali. Este conceput specific pentru a controla si reduce simptomele asociate cu diareea provocata de diverse cauze, simptome cum ar fi tensiunea abdominala si defecarile frecvente. Efectul apare in primele 12 ore.

Gelatina tanat din care este compus produsul nu este modificata la nivelul stomacului si actioneaza prin formarea unui film care protejeaza mucoasa intestinala, reducand frecventa si durata episoadelor diareice.

Compozitie:

Gelatina tanat.

Mod de administrare:

Pudra se poate adauga in hrana sau se poate amesteca cu o cantitate mica de lapte, suc de fructe sau apa.

Se amesteca bine si se administreaza imediat.

Copii sub 3 ani:1 plic la fiecare 6 ore pana cand simptomele dispar.

Copii intre 3 si 14 ani:1 sau 2 plicuri la fiecare 6 ore pana cand simptomele dispar.

Atentie:

Inainte de a incepe sa folositi acest produs nu este necesar sa consultati un profesionist din domeniul medical. Totusi, se recomanda consultul in caz de simptome severe sau persistente, sau cand exista indoieli cu privire la diagnostic, mai ales la copiii sub 3 ani si la persoanele in varsta; in caz de diaree la copiii cu varsta mai mica de 3 ani, mai ales cand sunt prezente si alte simptome, se recomanda consultarea unui profesionist din domeniul medical.

Este indicat consumul abundent de lichide, precum si masurile de regim alimentar normale folosite in tratamentul diareei (rehidratarea orala).

Prezentare: 20 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021