Tablete pentru sterilizare, 32 bucati, Dodie

Mama si copilul

Brand: DODIE
In stoc
41,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tablete pentru sterilizare, 32 bucati, Dodie

652369159

Tablete pentru sterilizarea usoara si rapida la rece.

Ingrediente: TROCLOSENE SODIUM (30-60%), ADIPIC ACID (10-30%), SODIUM CARBONATE (1-5%).

Mod de utilizare: Spalati biberoanele si tetinele cu o periuta si cu detergent obisnuit, apoi clatiti bine. Umpleti un recipient din sticla sau din plastic cu apa rece de la robinet. Decupati ambalajul si adaugati una sau doua tablete. Dupa ce tableta s-a dizolvat, solutia din recipient poate fi folosita, iar substanta continua sa actioneze timp de 24 de ore. Nu utilizati recipiente metalice pentru a prepara solutia. Nu introduceti obiecte metalice in solutie.

Dozaj:

1 tableta = 2,5 l apa = 3 biberoane + 3 tetine

2 tablete = 5 l apa = 6 biberoane + 6 tetine

Introduceti biberoanele si tetinele in apa si indepartati toate bulele de aer din interiorul acestora. Acestea vor fi sterilizate in interval de 15 minute. Inainte de a prepara continutul biberonului, spalati-va bine pe maini. Scoateti biberonul si tetina din recipient in momentul utilizarii. Scurgeti-le bine. Acestea nu necesita clatire, dar daca doriti sa le clatiti, utilizati apa minerala. In perioada de 24 de ore in care solutia continua sa-si faca efectul, puteti sa introduceti in aceasta si alte biberoane si tetine, acestea vor fi sterilizate in 15 minute.

Precautii:

  • Provoaca o iritare grava a ochilor. Poate provoca iritarea cailor respiratorii. Foarte toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung. A nu se utiliza in combinatie cu alte produse. Se pot degaja gaze periculoase (clor). La contactul cu un acid, aceasta degaja un gaz toxic. Contine: troclosen sodiu.
  • In cazul in care consultati un medic, asigurati-va ca aveti la indemana recipientul sau eticheta. A nu se lasa la indemana copiilor. Utilizati doar in exterior sau intr-un loc bine ventilat. Evitati eliminarea directa in mediul inconjurator.
  • In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Daca victima poarta lentile de contact, indepartati-le, daca acestea pot fi indepartate cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritatia oculara persista, consultati un medic.
  • Depozitati intr-un loc bine ventilat. Asigurati-va ca recipientul este inchis si etans. Incuiati locul de depozitare cu cheia. Eliminati continutul/recipientul in cadrul unui centru de colectare pentru deseuri periculoase sau speciale.

Forma de prezentare: 32 de bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.08.2022