Tablete efervescente Bioformula 3D, 30 tablete efervescente, Corega

Frumusete si ingrijire

Brand: COREGA

In stoc

17,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7494907

Corega Bio Formula - tablete efervescente cu efect antimicrobian, curata in profunzime proteza dentara, fara a provoca zgarieturi pe suprafata acesteia. Produsul este potrivita pentru toti purtatorii de proteza dentara totala sau partiala care isi doresc curatarea in profunzime si indepartarea petelor persistente de pe proteza dentara. Corega Bio Formula are o formula care elibereaza oxigen activ pentru a curata in profunzime proteza dentara. Aceasta are o actiune blanda asupra materialului din care este fabricata proteza dentara, distrugand 99,99% dintre bacteriile care determina respiratia urat mirositoare si iritarea gingiilor.

Beneficii:

 - Tabletele efervescente Corega distrug 99,99%* dintre bacteriile care determina respiratia urat mirositoare, iar atunci cand sunt folosite zilnic conform instructiunilor, ajuta la indepartarea petelor persistente, la reducerea placii bacteriene, oferindu-ti o proteza mai curata, cu o senzatie de prospetime, permitandu-ti astfel sa te apropii mai mult de persoanele dragi.
 - Spre deosebire de unele paste de dinti, tabletele efervescente COREGA pentru curatarea protezei au o formula non-abraziva. Astfel, ele curata fara sa zgarie si lasa, astfel, mai putine spatii propice dezvoltarii bacteriilor si fungilor.

Mod de utilizare:

Introdu o tableta efervescenta COREGA intru-un recipient cu apa foarte calda (nu fierbinte), in cantitate suficienta incat sa acopere proteza dentara. Lasa proteza in solutia obtinuta timp de 3-5 minute si curata proteza dentara cu solutia obtinuta, folosind o periuta de dinti cu peri moi. Apoi clateste proteza dentara sub jet de apa si arunca solutia ramasa imediat dupa utilizare.

Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe ambalaj.

*in teste de laborator

Forma de prezentare: 30 tablete efervescente

Data ultimei actualizari 19.08.2020