Frumusete si ingrijire

Tablete Bio Formula , 30 tablete, Corega

Brand: COREGA
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
21,99 Lei

Pret / CT*30TB: 0,73 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tablete Bio Formula , 30 tablete, Corega

7494907

Corega Bio Formula – tablete efervescente cu efect antimicrobian de curatare pentru proteza dentara, pentru o curatare in profunzime. Corega Bio Formula are o formula creata special pentru a curata in profunzime proteza dentara si distrug 99,99% dintre bacteriile care determina respiratia urat mirositoare, iar atunci cand sunt folosite zilnic, conform instructiunilor de folosire, ajuta la indepartarea petelor persistente si la reducerea semnificativa a placii bacteriene.

Ingrediente: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015.

Mod de utilizare: Introdu o tableta efervescenta intr-un recipient cu apa foarte calda (nu fierbinte), in cantitate suficienta incat sa acopere proteza dentara. Lasa proteza in solutia obtinuta timp de 3-5 minute si curata proteza dentara cu solutia obtinuta, folosind o periuta de dinti cu peri moi. Apoi clateste proteza dentara sub jet de apa si arunca solutia ramasa imediat dupa utilizare.

Forma de prezentare: 30 tablete efervescente

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.05.2022