Suplimente alimentare

Systane Complete, 10ml, Alcon

Brand: SYSTANE
66,99 Lei

Pret / FL: 66,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Systane Complete, 10ml, Alcon

7534179

Uniformizează, hidratează și oferă o ameliorare optimă a ochilor fiind recomandat pentru toate tipurile de ochi uscat. SYSTANE COMPLETE are o formulă unică de acțiune care oferă o hidratare optimă și o componentă lipidică necesară filmului lacrimal. Nano-particulele lipidice completează și stabilizează lacunele lacrimale. Produsul SYSTANE COMPLETE Picături oftalmice lubrifiante reprezintă un tratament pentru sindromul de ochi uscat, în scopul ameliorării temporare a senzației de arsură și iritație cauzate de uscăciunea ochiului.

Ingrediente active:  Propilenglicol Ingrediente inactive: Hidroxipropil-guar (HP-Guar), sorbitol, ulei mineral, dimiristoil, fosfatidilglicerol, polioxil 40 stearat, sorbitan tristearat, acid boric, edetat disodic.

Mod de utilizare: Produsul SYSTANE ® COMPLETE Picături oftalmice lubrifiante poate fi utilizat după cum este necesar pe durata întregii zile pentru ameliorarea simptomelor sindromului de ochi uscat. Produsul poate fi utilizat înainte de plasarea lentilelor de contact și după îndepărtarea acestora. A se agita bine înainte de utilizare. Instilați una sau două picături într-unul sau în ambii ochi, după cum este necesar, apoi clipiți.

Forma de prezentare: 10ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022