Supramax articulatii Osteo, 30 plicuri, Zdrovit

Brand: ZDROVIT

In stoc

48,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7523744

Descriere:

Colagenul hidrolizat asigura suportul (peptidele) pentru biosinteza cartilajului si asigura forta, flexibilitatea si suportul pentru tesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase si alte parti ale corpului.

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor si vaselor de sange.

Vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Vitamina D contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

Ingrediente:

Peptide din cediente:olagen bovin hidrolizat 10 g, acid ascorbic 200 mg (250%*), vitamina K2 MK-7 100 µg (133%*), vitamina D3 10 µg (200%*). *VNR – Valoare Nutritionala de Referinta (Conf. Reg. 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Vitamina K2 MK-7 protejeaza peretii vaselor sanguine de depunerile de calciu prin activarea proteinelor GLA (purtatori de calciu). Fara participarea vitaminei K2 MK-7, proteinele GLA nu sunt activate si calciul nu este absorbit in masa osoasa, lucru care duce la calcifierea si deficitul de calciu in oase.

Vitamina K2 MK-7 este activa pana la 72 de ore fiind absorbita nu doar de ficat, ci si de celelalte organe, ceea ce asigura o actiune eficienta si de durata in tot corpul.

Mod de utilizare:

Adulti. 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt si se consuma imediat.

Se recomanda utilizarea de durata (de cel putin 3 luni).

Forma de prezentare: 30 plicuri