Suplimente alimentare

Super Rhodiola 500mg Solaray, 30 capsule, Secom

Brand: SECOM
64,49 Lei

Pret / CPS: 2,15 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Super Rhodiola 500mg Solaray, 30 capsule, Secom

7524499

Suplimentul alimentar Super Rhodiola™ 500mg are proprietati adaptogene ce ajuta organismul sa se adapteze la la factori de stres fizic si psihi si contine extract standardizat de Rhodiola rosea, 500mg/capsula, ce ofera garantat 15mg (3%) rozavine si 5mg (1%) salidrozide (compusi activi) si poate fi administrat si in dietele vegetariene/vegane.

Ingredient activ:

Rhodiola, numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Radacina de Rhodiola este considerata a avea proprietati adaptogene, adica ajuta organismul sa se adapteze la stres. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de sustinere a vigorii, longevitatii, functiei sexuale si a abilitatii cognitive. Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei. Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au cercetat proprietatile pentru care Rhodiola rosea este folosita de peste 2000 de ani.

Beneficii:

• sustinerea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic:
» are actiune benefica in oboseala si dureri de cap induse de stres
» ajuta la sustinerea sistemului nervos si mentinerea starii de spirit
» mentine nivelurile fiziologice de serotonina, dopamina si norepinefrina prin reducerea actiunii enzimelor implicate in metabolizarea acestora si sustinerea permeabilitatii barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan)
» are actiune benefica in cazul scaderii performantei muncii (ajuta la mentinerea circulatiei normale a sangelui, asociata cu performanta si reactivitatea creierului)

• sustinerea capacitatii de adaptare fizica a organismului (sustine rezistenta pentru performante sportive) prin:
» mentinerea functiei normale a sistemului circulator (ofera suport in furnizarea catre celule a oxigenului si a nutrientilor)
» favorizarea unui flux sangvin normal

• sustinerea metabolismului energetic celular prin mentinerea nivelului normal de adenozin trifosfat (ATP-nucleotid mitocondrial care stocheaza si transporta energia in celule)

• mentinerea nivelului normal de cortizol (contribuie la functionarea normala a glandelor corticosuprarenale, fara feedback negativ pe axa hipotalamus-hipofiza-suprarenale, a glandei tiroide si a gonadelor)

• sustinerea functiei tractului gastrointestinal.

Mod de administrare: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

• Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

• Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Compozitie (Per 1 capsula): Rhodiola (Rhodiola rosea)(extract standardizat din radacina, garantat 15mg [3%] rozavine si 5mg [1%] salidrozide): 500 mg

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.12.2020