Suplimente alimentare

Stressclean Forte, 60 comprimate, Sunwave

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Stressclean Forte, 60 comprimate, Sunwave

7524255

Stresul cronic apare atunci cand organismul se confrunta cu factori de stres cu o frecventa sau o intensitate atat de mare incat sistemul nervos nu mai are sansa de a se relaxa in mod regulat.

Ingredientele din compozitia Stressclean Forte sunt benefice pentru relaxare si echilibru mental, sustin functiile cognitive, reduc oboseala mentala si fizica cauzata de stresul cronic. Redau capacitatea de concentrare si de rezolvare eficienta a sarcinilor zilnice, fara a da somnolenta.

Proprietati:

  • KSM-66 Ashwagandha contribuie la rezistenta organismului la stres. Ajuta la sustinerea vitalitatii organismului, la mentinerea bunastarii fizice si mintale. Contribuie la relaxarea si echilibrul mintal.
  • Extractul de Rhodiola rosea contribuie la circulatia normala a sangelui, care este asociata cu performanta si reactivitatea cerebrala.
  • Magneziul contribuie la: metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, sinteza normala a proteinelor, mentinerea sanatatiii psihice.

Compozitie: KSM-66 Ashwagandha 150mg, Extract de Rhodiola rosea 100mg, Magneziu 150mg, Vitamina B6 5mg. 

Mod de utilizare: 2 comprimate pe zi, timp de 3 luni.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021