Strepsils Intensiv Spray Cirese si Menta 8.75mg/doza, 15ml, Reckitt Benckiser

Medicamente fara reteta

In stoc
29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Strepsils Intensiv Spray Cirese si Menta 8.75mg/doza, 15ml, Reckitt Benckiser

652373008

Strepsils Intensiv Spray este un medicament cu o formula unica, pe baza de flurbiprofen, pentru tratamentul rapid si eficient al durerilor severe in gat. Calmeaza durerea si reduce inflamatia in doar 5 minute de la administrare, iar efectul dureaza pana la 6 ore.

Ingrediente: Substanta activa este flurbiprofen. O doza (3 puf-uri) contine flurbiprofen 8,75 mg, corespunzand la flurbiprofen 16,2 mg / ml. Celelalte componente sunt: betadex, fosfat disodic dodecahidrat, acid citric monohidrat, parahidroxibenzoat de metil (E218), parahidroxibenzoat de propil (E216), hidroxid de sodiu, aroma de menta, aroma de cirese, N-2,3-trimetil-2-izopropilbutanamida, zaharina sodica, hidroxipropilbetadex si apa purificata.      

Mod de administrare: O doza de 3 puf-uri in partea din spate a gatului la fiecare 3-6 ore la nevoie, pana la un maxim de 5 doze intr-un interval de 24 de ore.

Avertizari:

  • Nu utilizati acest medicament la copii sau adolescenti cu varsta sub 18 ani.
  • Numai pentru utilizare bucofaringiana.
  • Pulverizati doar in partea din spate a gatului. Nu inhalati in timp ce pulverizati, nu administrati mai mult de 5 doze (15 spray-uri) in 24 de ore.

Forma de prezentare: Flacon spray cu 15ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.12.2022