Stimularea lactatiei Mami si Bebe G85, 60 capsule, Fares

Mama si copilul

Brand: FARES
In stoc
22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Stimularea lactatiei Mami si Bebe G85, 60 capsule, Fares

17538096

Stimularea lactatiei Mami si Bebe G85 este un produs care contribuie la stimularea lactatiei, si astfel, la cresterea volumului laptelui matern. De asemenea, acesta ajuta la reducerea disconfortului abdominal postprandial la sugari.

Proprietati:

- Sustine secretia lactata la mamele care alapteaza.

- Invelisul capsulei este pe baza de celuloza vegetala.

- Studiile moderne au evidentiat faptul ca utilizarea semintelor de schinduf a crescut semnificativ volumul de lapte matern dupa 24-72 de ore de la inceperea curei.

- Fructele de cumin, asemanatoare celor de chimion, actioneaza galactogog la mamele care alapteaza; cuminul contribuie, de asemenea, la eliminarea disconfortului digestiv.

- Roinita are un efect linistitor, util pentru a relaxa mama, si de optimizare a contractiilor musculaturii netede intestinale, favorizand eliminarea gazelor. In plus, substantele active din roinita trec in lapte, contribuind la reducerea disconfortului abdominal la sugari.

- Uleiurile esentiale de fenicul si de anason stimuleaza secretiile glandulare, inclusiv secretia de lapte la mamele care alapteaza.

Ingrediente: Seminte de schinduf (115,9mg), fructe de cumin (114mg), roinita (76mg), sanziene (68,4mg), ulei esential de fenicul (3,8mg), ulei esential de anason (1,9mg).

Mod de administrare:

- 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.

- Se administreaza pana la dobandirea unei lactatii optime.

- Daca se doreste un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Avertizari: Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021