Suplimente alimentare

Spray nazal cu apa de mare Sterimar, 50ml, Laboratoires Fumouze

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
23,49 Lei

Pret / FL: 23,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray nazal cu apa de mare Sterimar, 50ml, Laboratoires Fumouze

1072044

Utilizat pentru igiena nazala cotidiana a bebelusilor, copiilor si adultilor, are rolul de umidificare a mucoasei nazale cand atmosfera este uscata. Se utilizeaza inainte de administrarea la nivelul nasului a altor preparate medicamentoase. Procedeul sau unic, microdifuziunea, permite o spalare fina a foselor nazale fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii.

Sterimar este un produs natural care restaureaza umiditatea naturala a nasului, elibereaza nasul de secretiile sale si, totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale. O igiena nazala cotidiana bazata pe o simpla spalare cu Sterimar permite nasului sa-si indeplineasca in mod corect toate functiile sale. In plus fata de serul fiziologic, Sterimar include si proprietatile oligoelementelor marine (Ag, Cu, Mn, Zn etc). Apa de mare este recoltata din apele adinci aflate la 200km de tarm, din locuri care nu sunt perturbate de curentii marini de coasta. Dupa verificarea puritatii sale, apa este sterilizata si diluata pentru a ajunge izotonica.

Compozitie: Gaz propulsant inert-azot, apa de mare: 31,82ml, apa purificata q.s. ad 50ml.

Mod de administrare: Sterimar poate fi utilizat in toate pozitiile in deplina siguranta. Noul sau pulverizator anatomic se potriveste atat pentru bebelusi, cat si pentru adulti. In pozitie verticala, scoateti capacul de protectie si introduceti in mod delicat pulverizatorul in nara. Apasati cu putere pe pulverizator. Lasati sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi suflati nasul. De la 2 la 6 pulverizari pe zi in fiecare nara, sterimar poate fi utilizat in igiena nazala pe o lunga durata de timp.

Forma de prezentare: 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.06.2021