SteaBlock, 60 capsule, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
106,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: SteaBlock, 60 capsule, Hyllan

7523323

SteaBlock este un protector hepatic ce contribuie la buna functionare a celulelor hepatice si participa la regenerarea celulei hepatice in afectiuni precum hepatite sau ciroze hepatice. De asemenea, diminueaza efectele negative ale steatozei hepatice in afectiuni precum sindromul metabolic, dislipidemii sau diabet.

Proprietati:

- Rolul metabolic al silimarinei se manifesta si prin reducerea stresului oxidativ. Consumul de silimarina timp de patru saptamani reduce colesterolul si trigliceridele.

- Silibina (principalul component din silimarina) stimuleaza functionarea celulara in cazul ficatului afectat de ciroza non-alcoolica sau ciroza secundara litiazei biliare si combate depozitele de tesut fibros din ficat. In cazul afectarii hepatice datorate consumului de alcool, silimarina reduce peroxidarea lipidica si necroza celulara.

- SteaBlock poate reda sensibilitatea la insulina, poate reduce acumularea de lipide la nivel hepatic, inflamatia la nivel lobular si hiperlipidemia.

Ingrediente: Silimarina 226mg (80% din 282 mg Syllibum marianum), acid alfa-lipoic (ALA) 150mg, seleniu organic, 100 mcg din 50 mg Lynside Forte Se 2000+.

Mod de utilizare: Se administreaza cate 2 capsule de 2 ori pe zi, dupa mesele principale, timp de minimum 3 luni (sau conform recomandarii medicului specialist). La copii, dozele zilnice vor fi stabilite de medicul specialist si se recomanda incepand cu varsta de 3 ani.

Forma de prezentare: Cutie cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021