Spray protectie gura ImmunoMix, 30ml, Aboca

Igiena orala

Brand: ABOCA
In stoc
37,59 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray protectie gura ImmunoMix, 30ml, Aboca

652364260

Sustine sistemele fiziologice de aparare ale cavitatii bucale desfasurand o actiune cu efect de bariera care protejeaza mucoasa bucala impotriva agentilor externi, cum sunt virusurile si bacteriile.

Favorizeaza mentinerea integritatii barierei epiteliale.

Poate fi util si in caz de iritatie a cavitatii bucale cauzata, de exemplu, de expunerea la factori daunatori si iritanti cum ar fi praful, fumul smogul si aerul uscat.

Este indicat pentru a sustine protectia mucoasei bucale impotriva agentilor externi, cum ar fi virusurile si bacteriile, care pot cauza infectia cailor respiratorii supoerioare.   

Ingrediente: fractiune taninica (din Turita Mare), fractiune polizaharidica (din Nalba-de-Padure si Echinacea), fractiune rasionoasa (din Grindelia), Glicerina Vegetala, Apa, extract din suc de Mar, suc concentrat de Lamaie, arome naturale de Lamaie si Eucalipt, Guma xanthan.

100% natural si biodegradabil, Immunomix Spray Protectie Gura nu contine substante de sinteza, semisinteza sau modificate genetic.

Mod de utilizare: agitati falconul inainte de utilizare. La prima utilizare, indepartati dopul din aluminiu de pe flacon si introduceti pulverizatorul din pliculetul sigilat.

Copii cu varsta intre 2 si 6 ani: 4 pulverizari pana la de 4 ori pe zi. La copiii mai mici, produsul poate fi pulverizat in partea interioara a obrajilor, astfel incat sa se faciliteze aplicarea

Copii peste 6 ani si adulti: 4 pulverizari pana la de 8 ori pe zi.

Produsul trebuie utilizat de o singura persoana.

Mod de prezentare: spray de 30ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.02.2022