Suplimente alimentare

Spray ocular Allergix Free, 10ml, NTC

Brand: NTC
37,99 Lei

Pret / FL: 37,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray ocular Allergix Free, 10ml, NTC

652375492

NTC a dezvoltat o formula spray sterila inovatoare care contine un compus natural – Perilla si hialuronat de sodiu, cu actiune sinergica, indicata pentru calmarea, hidratarea si lubrifierea ochilor uscati, in special in caz de alergie.

Proprietati:

  • Allergix Free contine o solutie lipozomala bazata pe complexul PER-LIP (lipozom 4% + extractde seminte de Perilla 0.5%).
  • Allergix Free poate fi utilizat suplimentar tratamentelor cu antihistaminice.
  • Nu contine conservanti.

Compozitie: 4.5% PER-LIP (Perilla+lipozomi); 0.2% Hialuronat de sodiu.

Mod de utilizare: Allergix Free Spray se pulverizeaza pe pleoapele inchise. Acest lucru poate fi mai placut decat picaturile de ochi si poate spori complianta pacientului la tratament. Se recomanda 1-2 pulverizari pe pleoapele inchise de 3 pana la 4 ori pe zi, timp de 3 pana la 4 zile consecutive.

Avertizari: Allergix Free este un dispozitiv medical din clasa II a. Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare si informatiile de pe eticheta dispozitivului medical.

Forma de prezentare: Flacon spray cu 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.01.2023