Spray nazal cu apa de mare izotona Physiomer, 135ml, Omega Pharma

Suplimente alimentare

21,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

652356029

Spray-ul nazal cu apa de mare izotona Physiomer este un produs de curatare nazala conceput pentru utilizarea zilnica, ce indeparteaza elementele nedorite, reduce inflamatiile, hidrateaza si vindeca membranele nazale. Datorita naturii sale hipoalergenice si proprietatilor specifice de regenerare celulara, produsul nu irita nici cele mai fragile mucoase ale cailor nazale.

Proprietati:

- Curata si elimina secretiile nazale in exces si hidrateaza fosele nazale.

- Previne infectiile secundare la nivelul urechii, nasului si gatului si ajuta la eliminarea prafului, alergenilor, poluantilor si patogenilor.

- Hidrateaza profund mucoasa nazala si protejeaza eficient impotriva racelii, gripei si rinitei alergice.

- Curata, hidrateaza si elimina eficient mucusul in exces.

- Previne aparitia complicatiilor ORL (sinuzita, amigdalita).

Ingrediente: Solutie de apa de mare izotonica, nediluata si 100% naturala (echivalenta cu 9 g/L de NaCl). Sterila si fara conservanti.

Mod de utilizare:

- Pentru tratarea problemelor nazale cazuate de raceala sau gripa: de 4 pana la 6 ori pe zi, pulverizati 1-2 secunde in fiecare nara.

- In utilizarea preventiva zilnica si in cazul folosirii pentru igiena zilnica: de 1-2 ori pe zi, pulverizati 1-2 secunde in fiecare nara.

Forma de prezentare: Flacon spray 135ml

Data ultimei actualizari 12.09.2021