Tehnico-Medicale

Spray cu efect de racire, 150ml, Pic Solution

16,89 Lei

Pret / BUC: 16,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray cu efect de racire, 150ml, Pic Solution

652380087

Spray cu efect de racire usor de utilizat, ideal pentru: mici traume, hematoame, contuzii, intinderi si entorse, dislocari, fracturi, tendonite si bursita radiohumerala. Spray cu efect de crioterapie, de gheata.

Acest spray de racire calmeaza durerea imediat datorita actiunii rapide si racirii intense.

Intarzie formarea edemelor, reduce riscul de sangerare si limiteaza inflamarea datorita efectului vasoconstrictor al lichidului rece.

Permite continuarea activitatii sportive in cazul leziunilor minore.

Ingrediente: Butan, propan, izobutan, izopropil, alcool, izopropilmistrat, mentol.

Mod de utilizare: Pulverizati pe zona lezata de la o distanta de 25 cm pentru nu mai mult de 5 secunde. Nu aplicati pe abraziuni, răni și membranele mucoase. Daca esteutilizat pentru mai mult timp decat a fost indicat sau daca este pulverizat de la o distanta mai mica decat cea indicata, pot fi provocate leziuni cauzate de racire.

Avertizari:

Recipient sub presiune. Tineti departe de lumina soarelui și nu expuneti la temperaturi care depasesc 50° C. Nu gauriti sau ardeti, nici macar dupa utilizare. Nu pulverizati pe foc deschis sau pe orice obiect incandescent. Pastrati la distanta de toate sursele de ardere - nu fumati in momentul utilizarii.

Forma de prezentare: 150ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.