Suplimente alimentare

Spray cu albastru metil Mentosan Azzuro, 50ml, Adya Green Pharma

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

12,99 Lei

Pret / FLACON: 12,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Spray cu albastru metil Mentosan Azzuro, 50ml, Adya Green Pharma

652387093

Prin actiunea combinata a plantelor adaugate, sprayul Mentosan Azzuro este destinat ingrijirii gatului la copii si adulti. Acesta ajuta in caz de iritatie si uscaciune de la nivelul gatului, faringelui, laringelui si corzilor vocale, avand efect calmant asupra acestora.

Beneficii:

  • Contine albastru de metilen si lichen de piatra;
  • Nalba de padure este utila in caz de tuse uscata;
  • Glicerina boraxata formeaza o pelicula protectoare la nivelul gatului, ajutand la deglutitia alimentelor;
  • Sustine expectoratia si protejeaza caile respiratorii in sezonul rece, datorita continutului de Grindelia si cimbru de cultura;
  • Adaosul de ulei de menta, in combinatie cu aromele de lime si portocala, confera o senzatie de prospetime si un gust placut, usor acceptat si de copii.

Ingrediente: apa purificata; extract fluid de Grindelia (Grindellia robusta)-5%; extract apos (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid citric) de Nalba-de-padure(Malva  sylvestris)5%; arome de: lime(propilenglicol, citrat de sodiu), portocale; extract apos (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu) de Lichen-de-piatra(Cetraria islandica)-2%; extract de Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris)-2%; agent de umezire:glicerina boraxata;ulei esential de Menta-saalbatica(Mentha arvensis);conservant: sorbat de potasiu; indulcitor: sucraloza; albastru de metilen; corector de aciditate: acid citric monohidrat. O pulverizare (0,2 ml/0,199 g) furnizeaza cate 0,01 ml extracte de Nalba-de-padure si de Grindelia si cate 0,04 ml extracte de Lichen-de-piatra si de Cimbru-de-cultura.

Mod de utilizare:

Copii cu varsta intre 2 si 6 ani: cate o pulverizare (0,2 ml) de 2 ori pe zi. Copii cu varsta de peste 6 ani: cate 2 pulverizari (2x 0,2 ml) de 3 ori pe zi. Adulti: cate 2-3 pulverizari (2-3x 0,2 ml) de 3 ori pe zi. Acest supliment alimentar se utilizeaza dupa masa, se va pastra un  repaus de 15-30 minute pana la consumareade alimente sau bauturi. Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare! Produsul poate prezenta sediment care nu ii afecteaza calitatea si eficacitatea.

Instructiuni pentru utilizarea sprayului si manevrarea acestuia: Se directioneaza sprayul sprecavitatea bucala si se pulverizeaza direct catre zona afectata. Apasati ferm cu degetul pe aria marcata. La prima utilizare, apasati pompa de cateva ori, pana se ajunge la o eliminare constanta. A se evita contactul pulverizatorului cu mucoasa, pentru a evita contaminarea ulterioara.

Atentionari: A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si specific, exercitiile fizice corespunzatoare si echilibru mental. A nu se depasi dozele recomandate pentru consumul zilnic decat la recomandarea specialistului. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul datei de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si caldura. A se utiliza in maximum 30zile de la data primei deschideri a flaconului.

Forma de prezentare: Flacon cu 50ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.