Sommeil Melatonine, 20 fiole, Santarome Bio

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.

Descriere si prospect: Sommeil Melatonine, 20 fiole, Santarome Bio

652370606

Sommeil 8H este un fitocomplex cu o compozitie deosebita si eficienta creat pentru inducerea naturala a unui somn odihnitor pentru cel putin 8 ore.

Recomandari: Insomnie; tulburari de anxietate; stari de agitatie; somn agitat datorat stresului cotidian; schimbari de fus orar.

Ingrediente: Melatonina – 1.85mg - contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi ( efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1mg melatonina inainte de culcare)., fiind benefic si pentru disconfortul creat de decalajele de fus orar; Extract din flori de Tei – 125mg, Florile de Tei, pe langa parfumul placut au si efecte terapeutice benefice in stari de nerozitate, insomnia si suprasolicitare intelectuala; Extract din radacina de Valeriana – 120mg din care 60µg acid valerianic, Valeriana ajuta la inducerea unui somn odihnitor si imbunatateste calitatea somnului; Extract din Floarea Pasiunii – 100mg din care 3.5mg flavonoide, Floarea Pasiunii contribuie la o relaxare optima necesara inducerii somnului. Ajuta la un somn odihnitor fara a da dependenta; Extract din Mac Californian – 6.25mg, Macul Californian – este o planta originala din Statele Unite ale Americii ( California) avand  efect usor sedativ, calmant, anxiolitic, fiind recomandat in insomnii, stari de agitatie, stres, tulburari de anxietate; Macerate glicerinate din muguri de: Paducel –  50mg, contribuie la reglarea ritmului cardiac, Tei – 50mg, relaxarea organismului, Smochin  - 50mg, benefic in neurastenie.

Mod de administrare: Doar adulti si copii peste 12 ani: 1 fiola diluata intr-un pahar cu apa cu 30 de minute inainte de culcare in cure de 20 de zile. Se poate relua cura la nevoie sau ori de cate ori este necesar.

Atentionari si contraindicatii:

  • Prezenta unor usoare depuneri este datorata utilizarii extractelor de plante si este un fenomen natural ce nu afecteaza calitatea sau eficacitatea produsului. Produsul nu contine zahar, coloranti sau indulcitori.
  • Acest produs este contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza fara aviz medical. Nu conduceti vehicule sau utilaje 4-5 ore dupa utilizarea de melatonina. In cazul administrarii de medicamente (antidepresive, somnifere, sedative), nu consumati fara aviz medical. Este contraindicata utilizarea pe termen lung.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 de fiole

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.06.2022