Mama si copilul

Solutie orala K2 + D3 Minunino, 10 ml, Medimow

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Solutie orala K2 + D3 Minunino, 10 ml, Medimow

7523085

Solutia orala K2 + D3 Minunino este un supliment alimentar recomandat pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor la copii, inca de la nastere, prin suplimentarea dietei cu vitamina D3 si vitamina K2. Sustine functionarea normala a sistemului muscular si nervos.

Beneficii:

Vitamina D este necesara pentru metabolismul normal al calciului si fosforului si pentru formarea oaselor, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, esentiala in mineralizarea oaselor,  implicata in sinteze monocitelor, contribuie la sinteza proteinelor, vitamina K2 este esentiala pentru ca organismul sa utilizeze calciul pentru a forma oase sanatoase, puternice si pentru a preveni depunerea calciului pe artere, care cauzeaza rigidizarea acestora. Vitamina D este indicata in profilaxia rahitismului, ofera o formula echilibrata, prin actiunea sinergica a nutrientilor vitamina D3 si vitamina K2 pentru dezvoltarea armonioasa a structurii osoase, formarea oaselor si dintilor si buna functionare a sistemului muscular.

Ingrediente:

Vitamina D, sub forma de vitamina D3, care are dovedita eficienta terapeutica la administrare orala, fiind una din vitaminele ce se formeaza si in organismul uman, rezultand in piele, sub actiunea razelor UV, din forma inactiva de 7-dihidrocolesterol.

Mod de utilizare:

Copii cu varsta incepand de la nastere: 6 picaturi (cca 0.2 ml)/ zi in timpul mesei principale. A nu se amesteca cu lichide.

Forma de prezentare: 10 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.