Solutie orala K2 + D3 Minunino, 10 ml, Medimow

Mama si copilul

In stoc
29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7523085

Solutia orala K2 + D3 Minunino este un supliment alimentar recomandat pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor la copii, inca de la nastere, prin suplimentarea dietei cu vitamina D3 si vitamina K2. Sustine functionarea normala a sistemului muscular si nervos.

Beneficii:

Vitamina D este necesara pentru metabolismul normal al calciului si fosforului si pentru formarea oaselor, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, esentiala in mineralizarea oaselor,  implicata in sinteze monocitelor, contribuie la sinteza proteinelor, vitamina K2 este esentiala pentru ca organismul sa utilizeze calciul pentru a forma oase sanatoase, puternice si pentru a preveni depunerea calciului pe artere, care cauzeaza rigidizarea acestora. Vitamina D este indicata in profilaxia rahitismului, ofera o formula echilibrata, prin actiunea sinergica a nutrientilor vitamina D3 si vitamina K2 pentru dezvoltarea armonioasa a structurii osoase, formarea oaselor si dintilor si buna functionare a sistemului muscular.

Ingrediente:

Vitamina D, sub forma de vitamina D3, care are dovedita eficienta terapeutica la administrare orala, fiind una din vitaminele ce se formeaza si in organismul uman, rezultand in piele, sub actiunea razelor UV, din forma inactiva de 7-dihidrocolesterol.

Mod de utilizare:

Copii cu varsta incepand de la nastere: 6 picaturi (cca 0.2 ml)/ zi in timpul mesei principale. A nu se amesteca cu lichide.

Forma de prezentare: 10 ml