Suplimente alimentare

Solutie oftalmica Lubristil Synfo, 10ml, Sifi

Brand: SIFI
49,49 Lei

Pret / BUC: 49,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Solutie oftalmica Lubristil Synfo, 10ml, Sifi

652382046

LUBRISTIL SYNFO, datorita componentelor sale, protejeaza, hidrateaza si lubrifiaza suprafata oculara.

Este indicat in toate cazurile de disconfort ocular si de uscaciune oculara cauzate, de exemplu, de:

 • Sindromul de ochi uscat;
 • Chirurgia oculara;
 • Reactii alergice;
 • Utilizarea cronica de medicamente cu aplicare topica (precum agenti hipotonizanti oculari, picaturi oftalmice cu conservanti etc.);
 • Utilizarea medicamentelor cu administrare sistemica (precum terapia de substitutie hormonala, antihipertensive, antidepresive, antihistaminice etc.);
 • Menopauza;
 • Imbatranire;
 • Stres legat de factorii de mediu (poluare, aer conditionat, fum, vant etc.);
 • Utilizarea indelungata a dispozitivelor electronice (computer, tableta, telefon);
 • Utilizarea lentilelor de contact.

Produsul nu contine conservanti, putand fi astfel folosit si de catre purtatorii de lentile de contact. LUBRISTIL SYNFO contine doi polimeri naturali, hialuronatul de sodiu si guma xantan, cu proprietati lubrifiante, hidratante si mucomimetice. Efectele reepitelizante si antioxidante ale ambelor componente sunt augmentate de actiunea lor sinergica.

LUBRISTIL SYNFO contine, de asemenea, glicina si betaina, substante cu actiune osmoprotectoare care favorizeaza mentinerea homeostaziei celulare care, de obicei, este alterata in cazurile de uscaciune oculara. Glicina si betaina joaca un rol in faza de remodelare a epiteliului ocular din timpul proceselor de vindecare, actionand ca osmoprotectori asupra celulelor expuse stresului hiperosmotic.

Datorita combinatiei de hialuronat de sodiu, guma xantan si osmoprotectori, LUBRISTIL SYNFO hidrateaza, lubrifiaza si repara suprafata oculara, contribuind la refacerea homeostaziei si protejand-o impotriva leziunilor oxidative. LUBRISTIL SYNFO garanteaza, de asemenea, o senzatie indelungata de calmare si confort maxim.

Ingrediente: Hialuronat de sodiu, guma xantan, glicina, betaina, tampon Tris-HCl, clorura de sodiu, apa purificata.

Mod de utilizare: Instilati 1 picatura de LUBRISTIL SYNFO in sacul conjunctival de patru ori pe zi sau la nevoie.

Precautii:

 • Nu utilizati LUBRISTIL SYNFO daca flaconul este deschis sau deteriorat. In timpul aplicarii asigurati-va ca varful picurator nu intra in contact cu ochii, cu pleoapele sau cu alte suprafete.
  Pastrati sub 25 °C. Nu utilizati LUBRISTIL SYNFO dupa data de expirare. Nu aruncati produsul in mediul inconjurator dupa utilizare. Administrarea LUBRISTIL SYNFO la copii sau la persoane cu abilitati limitate trebuie supravegheata de un adult responsabil.
 • Interactiuni cu alte medicamente sau dispozitive medicale pentru uz ocular: Nu se cunosc interactiunile produsului cu administrarea altor medicamente pentru uz ocular; ca urmare, este recomandata evitarea utilizarii altor produse medicamentoase sau dispozitive medicale pentru uz ocular mai repede de 10 minute de la administrarea LUBRISTIL SYNFO. Nu este necesara scoaterea lentilelor de contact inainte de administrarea LUBRISTIL SYNFO intrucat produsul nu altereaza caracteristicile fizice, inclusiv transparenta, ale celor mai obisnuite lentile de contact moi, semirigide, sau rigide.
 • Efecte nedorite: Utilizarea produsului poate cauza, ocazional, o usoara arsura sau iritatie. In cazul aparitiei uneia dintre aceste reactii intrerupeti utilizarea produsului.
 • DOAR PENTRU UZ OCULAR TOPIC. NU LASATI LA INDEMANA SI LA VEDEREA COPIILOR.

Forma de prezentare: 1 flacon de 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.