Solutie oftalmica Blu Gel A 0.3% Free, 10ml, BioSooft

Suplimente alimentare

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

36,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652356147

Blu Gel A Free este o solutie oftalmica izotonica sterila ce contine sarea de sodiu a acidului hialuronic (FHA 1.0) si aminoacizi, fara conservanti, destinata suplimentarii secretiei lacrimale si refacerii fiziologiei peliculei lacrimale.

Proprietati:

- Protejeaza si lubrifaza suprafata ochiului, oferind calmare impotriva stresului mecanic, de mediu si vizual sau in cazul reducerii drastice a lubrifierii corneo-conjunctivale.

- Acidul hialuronic este o mucopolizaharida prezenta fiziologic in ochiul uman care are proprietatea de a adera la suprafa a ochiului, protejand-o si lubrifiind-o. Datorita proprietatilor sale mucoadezive, ramane pe suprafa a ochiului pentru mult timp si stabilizeaza pelicula lacrimala.

- Este un substituent de lacrimi pentru protectia corneei.

- Amelioreaza disconfortul cauzat de agenti mecanici (de exemplu in cazul folosirii lentilelor de contact), este util pentru eliminarii unor corpi straini, prin lubrifierea suplimentara a suprafetei ochiului, util in timpul operatiilor chirurgicale oftalmice, util in timpul diagnostificarii oftalmice si util in lipsa lubrifierii corneale si conjuctivale.

Ingrediente: Hialuronat de sodiu 0,30% (FHA 1.0), acid boric, tetraborat de disodiu decahidrat, clorura de sodiu, glicina, L-leucina, hidroclorura de L-lizina, L-prolina, apa pentru preparate injectabile.

Mod de utilizare: Aplicati 1-2 picaturi in sacul conjunctival de cel putin 3 ori pe zi. Produsul poate fi picurat in ochi chiar si atunci cand purtati lentile de contact.

Avertizari:

- Acest produs este destinat exclusiv uzului oftalmic extern.

- Pentru a elimina riscul contaminarii solutiei, asigurati-va ca recipientul cu doza unica nu intra in contact cu ochiul sau cu alte obiecte. Pentru a evita ranirea suprafetei ochiului, nu lasati picuratorul sa intre in contact cu ochiul in timpul instilarii. Pe masura ce flaconul se goleste, va fi nevoie sa aplicati mai multa forta ca sa creati picaturi. Inchideti flaconul strans dupa utilizare. Nu utilizati produsul daca flaconul tip OSD este deteriorat. Nu lasati produsul la vederea si la indemana copiilor.

- Daca utilizati in combinatie cu medicamente oftalmice topice, consultati medicul.

Forma de prezentare: Flacon cu 10ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.08.2021