Sirop Theratuss ProNatural, 128g, GSK

Suplimente alimentare

Brand: GSK
In stoc
34,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sirop Theratuss ProNatural, 128g, GSK

652364902

Siropul de tuse este un dispozitiv medical care amelioreaza tusea uscata si tusea productiva si protejeaza mucoasa cailor respiratorii superioare. Produsul previne iritatia mucoasei respiratorii prin crearea unui strat protector care limiteaza contactul mucoasei cu agenti externi si favorizeaza hidratarea mucusului, permitand astfel eliminarea acestuia. In plus, siropul de tuse are actiune antioxidanta, contracarand iritatia cauzata de radicalii liberi

Compozitie: Siropul de tuse contine Polifractin M.A., un complex pe baza de plante care este alcatuit dintr-o fractie polizaharidica din patlagina si nalba mare si o fractie polifenolica din turita mare, care in combinatie cu mierea contribuie la actiunea produsului asupra tusei, fara a altera mecanismele naturale de aparare ale organismului.

Substante active: Complexul Polifractin M.A.: fractiune polizaharidica din patlagina si nalba mare si fractiune polifenolica din turita mare; titrat in polizaharide (greutate moleculara >20.000 Daltoni) ≥ 15%, Miere, contine si zahar din trestie de zahar, apa, suc de mure, suc de lamaie, uleiuri esentiale de lamaie, portocal dulce si mirt, guma xantan, guma arabica.

Mod de utilizare:

 • Copii cu varsta intre 1 si 6 ani: 1 lingurita dozatoare (5ml), administrata de doua ori pe zi.
 • Copii cu varsta peste 6 ani: 2 lingurite dozatoare (10ml), administrate de doua ori pe zi.
 • Adulti: 2 lingurite dozatoare (10ml), administrate de 2 sau 3 ori pe zi.
 • Daca este necesar, produsul poate fi administrat la dozele indicate de pana la 4 ori pe zi, chiar si la intervale mai scurte de timp. Se agita inainte de utilizare. Inchideti bine flaconul dupa fiecare utilizare. A se utiliza in termen de 3 luni de la prima deschidere. Spalati bine lingurita dozatoare dupa fiecare utilizare.

Precautii:

 • A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie la una sau mai multe componente ale acestui produs.
 • A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si de surse de caldura.
 • A nu se lasa la indemana copiilor.
 • Data de expirare se refera la produsul inainte de prima deschidere, depozitat in mod corect, conform instructiunilor de mai sus.
 • A se utiliza in termen de 3 luni de la prima deschidere.
 • Daca simptomele persista mai mult de cateva zile, solicitati sfatul medicului.
 • Fiecare lingurita dozatoare (5ml) contine aproximativ 4,52g zahar.

Forma de prezentare: 128g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.12.2021