Sirop Plantus Calm Junior cu miere de albine, 200ml, Dorel Plant

Remedii naturiste

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

15,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop Plantus Calm Junior cu miere de albine, 200ml, Dorel Plant

652372047

Patlagina, Cimbrisor, Tei, Nalba-mare – contribuie la sanatatea cailor respiratorii superioare, cu efect calmant asupra gatului, faringelui si corzilor vocale.

Ingrediente: miere poliflora – 65%; amestec de plante in proportii variabile – 34,98% (frunze de Patlagina/Plantago lanceolata; parti aeriene de Cimbrisor/Thymus serpyllum; flori de Tei/Tilia cordata; radacini de Nalba-mare/Althaea officinalis; radacini de Lemn-dulce/Glycyrrhiza glabra; frunze de Iedera/Hedera helix); sorbat de potasiu – 0,02%.

Mod de utilizare: copii cu varsta de peste 3 ani: 4-5 lingurite pe zi. Adulti: 4-5 linguri pe zi, dupa mesele principale, dizolvate in apa minerala sau plata.

Avertizari: produsul contine Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)! Persoanele cu hipertensiune arteriala trebuie sa evite consumul in exces. A nu se consuma de catre persoanele alergice la produsele stupului, cu intoleranta la fructoza si de catre diabetici.

Forma de prezentare: 200ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022