Sirop pentru somn, 150ml, Alevia

Suplimente alimentare

Brand: ALEVIA
Cumpara produse Alevia in valoare de minim 20 Ron si primesti gratuit un flacon de Propolis Vitamina C cu Echinacea.
In stoc
21,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17534975

Siropul pentru somn are in compozitie extracte standardizate din plante care contribuie la diminuarea starilor de agitatie, actionand asupra calitatii somnului, oferind un somn linistit, fara treziri in timpul noptii. Asocierea plantelor din sirop induce organismului o stare de bine si relaxare.

Ingrediente active:

1. Passiflora, numita si floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) este o planta agatatoare originara din America de Sud. Aceasta contine flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, acid clorogenic, ulei volatil si alcaloizi. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Sprijina sanatatea sistemului nervos. Are efect calmant in situatii tensionate.

2. Valeriana (Valeriana officinalis) este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae. In scop terapeutic se recolteaza rizomii, stolonii si radacinile. Valeriana contine ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substante terpenoide, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri si rasini. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Ajuta la mentinerea calmului in caz de iritabilitate. Contribuie la normalizarea tensiunii psihice si stresului.

3. Roinita (Melissa officinalis L.) este o planta perena din genul Melissa, familia Labiatae, originara din Europa meridionala, care se aseamana cu urzica moarta. Aceasta contine ulei eteric, citral, citronelol, taninuri, rasini, saponine, acid succinic, cafeic, vitamina C, geraniol si un principiu amar. Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului. Sustine somnul profund si odihnitor. Este benefic pentru scaderea simptomelor asociate stresului.

Beneficii:

• Ajuta la inducerea calmului si somnului
• Ajuta la inducerea relaxarii
• Ajuta la mentinerea unui somn sanatos
• Pentru insomnii si sanatate mentala
• Ajuta la sustinerea relaxarii si bunastarii psihice
• Ajuta la scaderea iritabilitatii

Recomandat ca adjuvant in:

• Tulburari de somn: insomnie de inductie, treziri in timpul noptii, somn cu intermitente
• Insomnii provocate de anxietate, depresie, alcoolism, modificari hormonale
• Schimbari de fus orar.

Mod de administrare:

Copii 3-7 ani: 1 lingurita (5ml) de 3 ori pe zi.
Copii 8-14 ani: 1 lingurita (5ml) de 4-5 ori pe zi.
Copii de peste 14 ani si adulti: 6 lingurite (30ml) pe zi.

Compozitie per 10ml: Extract de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) 194mg standardizat 4% flavonoide, extract de Valeriana (Valeriana officinalis) 194mg standardizat 0,8% acizi sesquiterpenici, extract de Roinita (Melissa officinalis) 194mg standardizat 3% acid rozmarinic, extract de Hamei (Humulus lupulus) 130mg standardizat 0,3% rutin.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Forma de prezentare: 150ml

Data ultimei actualizari 25.11.2020